Besøkstall

5 644 denne måneden

5 516 601 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Merkedag for OIF: Friidrettsanlegget har startet

Fri5.jpg

Da har det skjedd: I dag (tirsdag) startet Orkla Maskin arbeidet med et moderne friidrettsanlegg i Idrettsparken. 10.april 2012 er en merkedag i OIFs og Orkangers historie.

Til høsten vil Orkdalssamfunnet ha et komplett friidrettsanlegg av god kvalitet. I kroner og øre er prosjektet det største i OIFs historie med en kostnadsramme på ca 11 millioner kroner.

Orkla Maskin fikk oppdraget i konkurranse med tre andre like før påske. Allerede første arbeidsdag etter påskeferien var maskinene på plass.

Entreprenøren målte inn banen nøyaktig med GPS og stakk opp hvor det skal skiftes ut masse.

De sentrale personene knyttet til friidrettsprosjektet er:

Svein M. Haarsaker, som har tatt oppdraget som prosjektleder for OIF.

Svein Endre Møkkelgård i Orkla Maskin.

Rudolf Larsen, Øyvind Togstad og Geir Knutzen i OIFs styringsgruppe for anlegget (mer tekst under bildet):

Fri1.jpg

En stram framdriftsplan ser slik ut:

* Graving og etterfylling av ny og bedre masse fram til uke 20 (17.mai-uka). Grunnarbeidet er ekstremt viktig. Det skal tas ut masse i en dybde på 42 centimeter.

* Deretter to uker med avretting og planering (fram mot utgangen av  mai).

* Asfaltering til uke 26 (utgangen av juni). Asfalten er porøs for å slippe gjennom fukt. Den må hvile i to uker før videre arbeid.

* Kunstdekket (populært kalt tartan) skal etter planen være ferdig lagt innen 1.september.

Når det har skjedd er seks løpebaner på 400 meter og begge halvmåner bak målene omskapt til et topp moderne friidrettsanlegg.

Det vil gi muligheter for ny aktivitet blant brede brukergrupper. I tillegg vil Idrettsparken se mye flottere ut, og komme nærmere de estetiske kvalitetene anlegget fortjener.

Friidrett001_1_1.jpg

 

Publisert 10.04.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

glæ mæ 11.04.2012 22:45
Glæ mæ mæst te at vi får nye garderoba og eget kunstgras. Tænk ka vi spare i pæng når vi får egen kunstgrasbane og no har vi varte så mang at det hold itj me dein eine dårlige kunstgrasbanen som orkla påstår dæm eie uten å ha nebetalt ei kron.

Orkanger 11.04.2012 16:52
Fantastisk. Endelig begynner det å skje positive ting på annleggsiden igjen i idrettsparken. Det neste blir vel eget kunstgress og garderober. Godt jobba OIF, R.Larsen, Ø.Togstad, Gangås og kompani. Det hær bli steike bra !!!!!!

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse