Besøkstall

5 644 denne måneden

5 516 601 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Rudolf takket av: John Ivar Evjen ny leder i OIF

OIF4.jpg

På OIFs årsmøte onsdag kveld overlot Rudolf Larsen lederklubba til John Ivar Evjen. Den nye OIF-lederen fikk nøkkelen til postboksen også. Evjen sa ja til å ta over da valgkomiteen ringte ham i Syden.

John Ivar Evjen leder nå et idrettslag med over 1300 medlemmer og ei årlig omsetning på ca 5 millioner kroner.

- Dette er som å hoppe etter Wirkola. Men jeg sa ja da jeg fikk høre hvem som var med i styret, fortalte Evjen de ca 30 frammøtte.

John Ivar Evjen ledet atletavdelinga i OIF i 17 år - fra 1985 til 2002.

OIF3.jpg

OIF-veteran Olav Gravråk overrakte blomster til Rudolf Larsen som takk for innsatsen. Gravråk har selv ledet OIF.

Rudolf Larsen har vært leder i OIF i to perioder på til sammen ti år. Ingen har hatt vervet lenger. Etter ham følger Aage Svendgård (seks år), og Agnar Nærvik og Jens Olsen (begge fem år). Jens Olsen er fortsatt tillitsvalgt i OIF og deltok på årsmøtet.

OIF1.jpg

Fra årsmøtet.

Hele hovedstyret i OIF fortsetter med unntak av Rudolf. Han blir nå første vara i tillegg til at han er med i prosjektgruppa for nye anlegg i Idrettsparken. Dette blir en nøkkelrolle når OIF nå skal bygge friidrettsanlegg til ca 10,5 millioner kroner.

OIF6.jpg

Deler av OIF-styret med avtroppende leder Rudolf Larsen (t.v.). Knut Even Wormdal, Tor Bach, Anne Kristin Vullum og Geir Knutzen.

Mange har tatt gjenvalg, men hele stikomiteen går nå av. Stikomiteen gjør en fantastisk jobb på marka. Ny komite er valgt; Bjørn Krokdal, Per Morten Krokdal, Helge Wåtland, Tor Svee, Gøran Larsson og Rune Mo.

 

Publisert 28.03.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

fornøyd medlem 28.03.2012 22:37
Enormt å se hvor godt det nå jobbes i hele OIF. Fint å høre at den nye lederen Evjen fremhever hodningsskapende arbeid som noe av det viktigste OIF bør jobbe med i fremtiden.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse