Besøkstall

5 644 denne måneden

5 516 601 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Historisk dugnad i Idrettsparken: Gjerdet skal bort!

Park2.jpg

Lørdag klokka 12.00 kan du delta på en historisk begivenhet i Idrettsparken. Da starter OIF arbeidet med å fjerne det gamle gjerdet rundt hovedbanen. Dette er første skritt på veien mot et moderne friidrettsanlegg.

Dugnaden markerer altså to milepæler:

1. Endelig forsvinner det nedslitte gjerdet. Det har riktignok representert en del av parkens identitet, men de siste tiårene har nettingen kun vært skjemmende.

2. Rivinga betyr starten på arbeidet med et banebrytende prosjekt i Orkdal; nytt friidrettsanlegg med kunstdekke i Idrettsparken. Prislappen er ca. 11 millioner kroner. OIF bygger ut.

Stiller du lørdag, deltar du på noe som kommer til å gå inn i Orkangers og Orkdals historie som en viktig begivenhet. Ta gjerne med brekkjern og hammer til bruk på nettingen. Gjerdestolpene skal trekkes opp med traktor.

Ta med kjente også.

Også stadionuret i søndre sving og innbytterbodene skal bort.

Dette må gjøres nå fordi anleggsmaskinene snart rykker inn i Idrettsparken. Muligens starter arbeidet like etter påske. Målet er uansett å komme i gang før 1.mai.

Neste uke blir det klart hvilken entreprenør som får prosjektet med grunnarbeid før legging av kunstdekke.

Store mengder masse skal vekk.

Hovedbanen blir et anleggsområde i vår og sommer, men resultatet kommer til å bli glimrende. Svein M. Haarsaker har tatt oppdraget som prosjektleder for friidrettsanlegget i Idrettsparken.

Omtrent slik skal det snart se ut:

Friidrett001_1_1.jpg

 

Publisert 23.03.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

PT 23.03.2012 16:20
Med en prosjektleder i "verdensklasse" må dette bli bra!

jan 23.03.2012 16:06
Helt enooormt :-)

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse