Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Lederen i idrettsrådet trekker seg: Men OIF uønsket

SetWidth140_OIFlogo300_200.jpgFor ett år siden ledet Orkdal IL an i kuppet som hindret OIF å få lederen i idrettsrådet. OILs Thor Arne Johnsen overtok etter OILs Magne Fossbakk etter et benkeforslag fra OIL.
Nå vil Johnsen gå av ett år før tida. Men han ønsker ingen etterfølger fra OIF.

Årsmøtet i Orkdal idrettsråd er berammet til 29.mars. Thor Arne Johnsen ble valgt som leder for to år i fjor.

I et brev til idrettslagene skriver Johnsen at han ønsker å gå av som leder etter ett år, men fortsette som styremedlem for OIL.

Johnsen foreslår samtidig ny leder: Ronald Lindberg i Orkla Fjellsportklubb.

I tillegg ber Johnsen om at styret vurderer utskiftinger i valgkomiteen.

Valgkomiteen innstilte på OIFs Rudolf Larsen i fjor. Mobilisering i all hemmelighet fra OIL, Orkla FK, Orkla Fjellsportklubb, Svorkmo/NOI og Fjellmann sørget for vraking av en intetanende Larsen med ST til stede. Thor Arne Johnsen gikk i stedet rett inn i rådet som leder.

Noe av det første Johnsen gjorde var å lyve i ST om økonomien i Nye Knyken. Sitat 13. mai: "Finansieringen er i orden". Som prosjektleder hadde den nye lederen i idrettsrådet vært med på å holde tilbake informasjon om kjempesmellen i Knyken.

Senere har Johnsen blant annet gått mot at OIF skulle få omprioritere friidrettsbane og klubbhus på lista over spillemidler.

Nylig markerte han seg i tvisten rundt fotballspillende barn på Evjen. "Her e det æ som bestæmme", sa Johnsen - i følge ST - da en motstander av avtalen mellom FAU og Orkdal IL skulle legge fram synet sitt.

Valgkomiteen til idrettsrådet består av Knut Even Wormdal (OIF), Fredrik Evjen (OFK) og Endre Hoston (Fjellmann).

Bente Bostad fra Svorkmo/NOI er nestleder, men Johnsen foreslår i stedet en leder fra Orkla Fjellsportklubb.

 

Publisert 21.03.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

eva 22.03.2012 18:11
Nå har Johnsen og OIL en kjempesjanse til å rette opp "KUPPET " .Det er helt ufattelig at Herr johnsen kommer med de krav /ønsker han gjør.....sier alt om den mannen...og hva han står for.Det er ingenting med den mannen som tyder på at han ønsker et bedre samarbeidsmiljø mellom ORKLA/OIL og OIF.Ei stor skam at han i det hele tatt ble kuppet inn...sier mye om kampen om idrettspengene her i dalen.Bra den mannen går av.....

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse