Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Blaff av vår på Orkanger: Minigrisen "Trulte" på tur

minigris2.jpg

Våren stakk innom Orkanger som snarest søndag. Hengebuksvinet "Trulte" benyttet anledningen til å gå tur sammen med matfar Kristian Arnt Kristiansen. "Trulte" brukte en time rundt Gammelosen.
Flere vårtegn lenger ned.

På bildet er minigrisen nesten hjemme i Orkdalsveien etter rundturen.

"Trulte" er seks år og veier 40 kilo etter på ha lagt kraftig på seg i det siste. Hun er en aldri så liten kjendis på Orkanger på grunn av gjentatte rømninger.

Politiet plukket henne opp ved rådhuset for noen år siden. Ansatte ved daværende Grytting fikk også besøk.

Det er i løpetida "Trulte" har en tendens til å stikke av, og nå er det løpetid. Hun fikk luftet seg skikkelig før snøvær fortrengte solskinn. Men denne gangen var det i bånd.

Havna.jpg

På turen passerte "Trulte" ikke langt unna det iøynefallende lasteskipet "Happy Dragon" på havna. Fargen bærre bud om at det snart er påske.

Gj__lmebrua.jpg

Gjølmebrua er like elegant i all slags vær. Midt på dagen søndag speilte den seg i Orkla. Smekre linjer.

skatepark2.jpg

De ivrigste skaterne har startet sesongen. Den varer fra mars til minst ut i oktober. Snart blir de to halfpipene i tre pakket ut igjen etter vinteren. Og vi håper å få reparert railen som ble revet løs i fjor. På bildet Martin Forvemo i aksjon søndag ettermiddag.

skatepark3.jpg

Sykling er like populært som skateboard ved Orkdalsbanken skateboardpark. I løpet av året kan Orkdal få en BMX-bane for crossykling. Orkanger Vel jobber med saken. Det er inngått avtale med Orkdal kommune om leie av tomt like ved skateparken.

 

Publisert 19.03.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse