Besøkstall

5 644 denne måneden

5 516 601 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Store deler av Nerøra mørklagt: Men nå kommer lyset!

orkanger_by_night_1.jpg

Store deler av Nerøra har vært mørklagt siden forrige uke. Men tirsdag fant man endelig et kabelbrudd i Kåres gate. De fleste gatene fikk lyset tilbake på provisorisk vis.

Fortsatt er Kåresgata, Nygata og flere andre boliggater mørklagt. Men lyset er tilbake mange steder.

Folk har lurt på om Orkdal kommune sparer penger ved å koble ut lys stedvis. Det stemmer ikke. Man ble oppmerksom på at noe var feil onsdag for ei uke siden, og Orkdal Energi jobbet ei stund med saken uten å se lyset.

Nå er gatelyset altså provisorisk tilbake. Det fører til at lyset også står på om dagen. Alt vil være tilbake til det normale så snart kommunen får gravd opp stedet der det er påvist kabelbrudd i Kåres gate.

Det har vært vanskelig å se hånda foran seg på store deler av Orkanger i det siste. Det er fremdeles vanskelig å bli sett i flere gater. Bruk refleks!

Også deler av handlegata har vært mørklagt - mellom ST og Norpark.

Bekkfaret, Thamshavneien og Fjordgata var blant gatene som fikk lyset tilbake tirsdag.

PS: Tipsere har også varslet Orkanger Vel om at Gammelosen var hvit av forurensing mandag. Ifølge Orkdal kommune er det ikke forurensing, men jord og sand som følger med vatnet i en overvannsledning fra Technip-området. Mye nedbør kombinert med høy aktivitet ved bedriften setter mistenkelig farge på Gammelosen.

 

Publisert 12.03.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Stig 13.03.2012 10:00
Vi på nerøra bor vel ikke på den viktigste plassen for Orkdal Energi......Merkelig at det ikke går an å ordne opp etter så mange dager!

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse