Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Unngå forfall i Gammelosen: Støtt arbeidet på Orkanger

osen4.jpg

Strendene på Gammelosen trenger mer sand. Alt utstyr må vedlikeholdes. Vi må rydde langs turstien. Og planene ligger klare for en BMX-bane for sykkel like ved.
Skal vi unngå forfall må folk støtte Orkanger Vel med medlemsskap. Det koster 200 kroner for ett år til konto 4270 32 32226.

Det enkleste er nettbank. Men nå tråler styret Orkanger med giroer til alle postkasser.

331 betalte medlemskontingent i fjor. Egentlig burde vi hatt mer enn tusen støttemedlemmer. Alt gratisarbeidet kommer alle til gode, ikke bare brukerne av Gammelosen.

Husk å føre på navn når du betaler.

Hva du får igjen? Her er noen eksempler:

Gammelosen:
Er en perle de fleste kan misunne oss. Den ligger på kommunal grunn, men velforeninga har tatt ansvaret for strendene og rasteplassene. Pensjonister holder buskaset nede langs turstien. Vi kjøper inn bord, benker og annet utstyr.
18.juli2.jpg

I år trenger strendene mer skjellsand. Dette alene vil trolig koste oss mer enn 100 000 kroner.

Gammelosen markedsfører kommunen, er bra for folkehelsa og fører folk sammen.

Rullestolbane og soltribune:
I fjor ble vi nesten ferdige med det nye anlegget i nordenden tilpasset funksjonshemmede. Asfalteringa alene kostet 126 000 kroner. Totalt har velforeninga gått inn med 153 000 av egne midler her.

Vi brukte også over 20 000 kroner på å reparere badebrygga i Hermetikken (bildet over). Der kryr det av folk, særlig barn og ungdom, hele sommeren.

Skateboardparken:
Her er det snart investert en million kroner, inkludert spillemidler og støtte fra kommunen, Orkdal sparebank og sanitetsforeninga. Vi supplerte i fjor med to ekstra ramper til 50 000 kroner for egne penger. Barn og barnebarn får mye igjen for en medlemskontingenten din på 200 kroner.

nettskat15.jpg
Handlegata:

Vi har kjøpt inn urner til blonster og setter ut disse sammen med blomsterkasser og benker Blomstersalget gir inntekter, men Vidar Liøkel & co legger ned et omfattende gratisarbeid for å pynte opp.

Arboretet i Hovslund:
Har fått nye skilt og stier med grus de siste årene. Orkanger Vel er innstilt på å investere mer i dette spennende parkanlegget  så sant vi får arbeidshjelp. Og nå ser den ut til å være på plass via Storåsfeltet Vel.

BMX-bane:
Et anlegg for crossykling har vært etterspurt i mange år. Orkanger Vel tar ansvaret og satser på at vi får dette til i år. I første omgang setter vi av 25 000 kroner.

331 støttemedlemmer er i minste laget. Dette rekker ikke en gang til mer skjellsand.

Det er knapt mulig å få mer igjen i lokalsamfunnet for 200 kroner. Bruk giroen som nå kommer i postkassen, eller betal kontingent direkte til konto 4270 32 32226.

 

Publisert 11.03.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Marit Mjøen 12.03.2012 20:42
Jeg oppfordrer alle som har et ønske om utvikling, dugnadsarbeid, åpen debatt, nye aktiviteter for barn og folk flest, positivt nærmiljø, vakre omgivelser, bademuligheter, arboret ... til å støtte Orkanger Vel med 200 kroner i året i medlemskontingent! Det gjør jeg!

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse