Besøkstall

57 935 denne måneden

16 197 074 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIF med håndballturnering for de yngste - se bildene

minicup9.jpg

Hele 53 lag deltok da OIF håndball arrangerte Coop Orkla Møre-cup for de yngste lørdag. Over tusen barn og voksne fylte Orklahallen. Et kjempearrangement på alle måter - bortsett fra at det regnet inn i Gammelhallen. Adressa.no fortalte om forholdene, som er slett reklame for idrettskommunen Orkdal.
Se mange bilder nedenfor.

minicup4_1.jpg

Her er OIF i aksjon mot Skaun. Lag fra Hitra, Frøya, Trondheim, Hommelvik og mange andre steder fant veien til Orklahallen. Kampoppsett og enda et fotoalbum finner du på de nye sidene til OIF.

minicup6.jpg

Marthe Solbu med OIF-maskot.

minicup7.jpg

Christine Brattli klar for kamp for OIF mini. Deltakerne i den yngste klassen er født i 2004 og senere.

minicup2.jpg

Spillere fra Rennebu på turnering på Orkanger. De var muligens litt overrasket over at det regner inn i distriktets største idrettshall.

minicup8.jpg

Minispillere organiserer forsvaret.

minicup5.jpg

Ta imot!

minicup91.jpg

Kjærlighet på pinne mellom slagene ute på banen. Linn Therese Pedersen, OIF.

lekkasje.jpg

Mopping må til for å ta unna vatnet som trenger inn i Gammelhallen. Orkdalslista, Sp, Venstre, KrF og Høyre har vedtatt at de ikke gjør noe med hallen før prisen er nede i 38 millioner. Sånn har Gammelhallen stått i årevis.

minicup92.jpg

Mye stolt og interessert publikum på håndball for barn. OIFs Oda Fiske til høyre.

DSC_0002.jpg

Glade frøyværinger på besøk. På Frøya har for øvrig OIFs svømmere vært for å trene i et basseng på 25 meter.

minicup94.jpg

OIF-Strindheim i klassen jenter 10 år.

minicup96.jpg

Mari Fjeld Kvernvik (med ballen), Amiée Jenssen Grove, Hedda Kojan Sæter og Anna Almli.

minicup97.jpg

De største OIF-spillerne på miniturnering (jenter 10 år).

 

Publisert 10.03.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

bygda mot strømmen 16.03.2012 18:10
Merkelig pussig at kommunen ikke ser forskjellen på barne og ungd.tilbudet mellom knyken og orklahallen. Normalt sett så hadde Orklahallen automatisk fått førstepri når det nsakkes om pengestønad og økonomisk støtte fra kommunen. Orklahallen enkelt regnet tilbyr faktisk 10 ganger så mange barn enn knyken i antall pr år et mye bredere tilbud innen idretter som fotball, håndball og turn. Hopp og ski er kun for en brøkdel til sammenligning. Hopp forresten er en sport på full retur med tanke på antall utøvere og ikke minst en fatal dalende publikumsinteresse. orkdal er virkelig bygda mot strømmen på mange områder.

optimalt 11.03.2012 21:46
PT bør ha en ting klart. Alle vet at orklahallen og idrettsparken er kommunal. Men idrettsparken er bygd på dugnad av folk i OIF og folk fra Orkanger. Den har bestandig blitt driftet av OIF for kommunen via gode samarbeidsavtaler dem imellom. Orklahallen kan så klart brukes av alle i kommunen men det sier seg selv at OIF og Orkanger har eierforholdet og bruker den mest i og med at hallen ligger på Orkanger samtidig som OIF har desiderst flest barn og unge innenfor fotball, handball og turn. Det som ødelgger en optimal verden er egotrippene mot OIF og Orklahallen fra andre lag og klubber i regionen. OIL og Orkla har ingen ting å gjøre i Idrettsparken. Ved sin tilstedeværelse der vedlikeholder de den økende grendestriden. Oif har heldigvis skamvett og oppførsel til ikke å kreve innpass i andre idrettslag og klubber.

PT 12.03.2012 13:33
EN ting har jeg klart. Det er et vesentlig skille mellom Orklahallen og de grønne ballslettene med naturgress øst for hallen.

svein 11.03.2012 16:55
No må OIL og Orkla konsentrere seg om fannremsmoen og knyken sånn at Oif får konsentrere seg på en konstruktiv måte i orklahallen og idrettsparken. Nedprioriteringen av orklahallen og idrettsparken har en klar årsak i politikken til OIL og Orkla.

PT 11.03.2012 18:10
OIF er bare leietaker av Orklahallen,den er kommunal og benyttes av alle lag,foreninger og vennegjenger. Den er "vår" den bare ligger på Orkanger eid ,driftes og skal vedlikeholdes av Kommunen.I en optimal verden skulle det for barn og unge-voksne vært gratis å bruke Hallen til positive aktiviteter.

græmmes 10.03.2012 21:03
æ græmmes over at orklahallen styres av politikera med hjertet mot orkanger.å hiv bort på millionvis i knyken te en håndfull brukera av en vinteridrett som e på retur si de ailler mæste om dæm som styre. hæærreguud ka æ græmmes. men vi får som fortjent når aill spællemidlaog støtte og komunens pænga e brukt opp i knyken.

Harald 10.03.2012 17:51
Var en tur innom gammelhallen. At det går an.Hull rett gjennom taket. Oif via Orklahallen gir et unikt tilbud for distriktets ungdom. Ingen idrettslag og foreninger i orkdal er i nærheten av å tilby det samme til sååå mange på et sted innenfor hånball, turn og fotball.

håndballmor 10.03.2012 17:24
Så ikke snurten av en eneste politiker fra flertallsgruppen i Orklahallen lørdag. De skulle tatt turen å sett på alle barna og forfallet de ikke gidder å prioritere. Skandale at de ikke støtter Orklahallen på lik linje som skandaleprosjektet Knyken.

Hans K 10.03.2012 17:55
Blant andre Høyres representant i formannskapet er involvert i OIF håndball og kjenner nok forholdene godt. Men både Joar Syrstadeng og 20 andre har skrevet under på en politisk avtale som trenerer utbygging. I dag har Orkdal skjemt seg ut - se adressa.no.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse