Besøkstall

5 644 denne måneden

5 516 601 i år

Annonse

Annonse

Annonse

BoSystem: Nybygg kommer i sentrum og Hovsbakkan

Fredriksbo2_1.jpg

Slik kan det snart se ut ved Wilmannsveien - i retning skolen. BoSystem har planer om å bygge 21 leiligheter i to hus i krysset Wilmannsveien/Søster Signes veg. Anlegget skal hete Fredriksbo.
Lenger ned finner du bilder av nye terrassehus i Hovsbakkan også. (Illustrasjon:3de arkitektur & design.)

Fredriksbo er til byggesaksbehandling. BoSystem oppgir 2012 til 2014 som byggeperiode. Her er illustrasjoner av selve byggene i tre etasjer:

Fredriksbo1_1.jpg

Like spennende er prosjektet Hovsbakktoppen med 36 boenheter. Det har vært planlagt i flere år. BoSystem oppgir nå byggestart for første trinn til høsten.

Hovsbakktoppen skal bestå av tre terrassehus med 12 leiligheter. Første byggetrinn består av ett hus. Også dette er til byggesaksbehandling.croppedimage340225_View2_1.jpg

Hovsbakktoppen får adresse Simenvegen. Byggene kommer rett over Joplassen, der veien til Ulvåsen starter på toppen av bakkan.

Utsikten skal bli bra (til høyre).

Prosjektet blir nærmeste nabo til boligfeltet Joplassen/Perbakkan som Salvesen & Thams planlegger.

Planene til BoSystem kan sette fart i boligbygging igjen på Orkanger. I dag er det nettopp BoSystem som sørger for aktivitet av betydning. Det skjer på Rømme Amfi. Der skal 20 leiligheter fordelt på fire hus stå ferdig til høsten.

Flere illustrasjoner hos BoSystem.

(Illustrasjoner Hovsbakktoppen: Nilssen og Opøyen):

croppedimage340225_Close_up.jpg


 

Publisert 27.02.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

utfløtter 28.02.2012 11:10
Joplassen må jo bli indrefileen i Orkdal når det gjelder beliggenhet.Håper disse prosjektene blir satt ut i live raskt.

jomar 27.02.2012 23:28
Nå må denne kommunen få ut fingeren og godkjenne disse flotte og sårt trengte utbyggingsprosjektene. Ikke rart folketallet går ned i denne kommunen når den politiske ledelsen kun SNAKKER om fremtidig befolkningsøkning uten å legge til rette for boligutbygging.

Opp? 29.02.2012 10:13
Har ikke folkeallet i Orkdal steget de siste årene da?? Vi var vel 10-12 000 for ei tid tilbake, men nå er vi flere. Eller er det i Orkanger at tallet synker, og ikke i Kommunen?

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse