Besøkstall

5 644 denne måneden

5 516 601 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIF fotball: Idédugnad i Klubbhuset lørdag kl. 15.00

DSC_0004_2_1_1_1.JPG

Bildet viser OIF fotball på dugnad med rive og rake i Idrettsparken. Lørdag klokka 15.00 er det klart for en annen type dugnad i Klubbhuset: Dugnad med hodet!

OIF fotball er i rivende utvikling. Mottoet er fortsatt "Fotball for alle" - og da spesielt for barn og unge av begge kjønn.

Stadig flere spiller fotball i Idrettsparken. Klubben utdanner trenere på løpende bånd, og arbeider aktivt med integrering av flyktninger og innvandrere.

Nå trengs enda flere idéer for å komme videre, for eksempel; nye arbeidsområder, nye tiltak, nye grep for å gjøre miljøet enda bedre og aktiviteten i Idrettsparken enda mer attraktiv.

Hva mener du? Setter du av noen artige timer til en dugnad bare med hodet?

Alle er velkommen. Møtet glir over i hyggekveld med pizza.

Barnefotb2_1.jpg 

 

Publisert 23.02.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

eva 23.02.2012 19:51
Ser at fotball og annen idrett skaper tilhørighet og samhold mellom barn av ulike nasjoner.Skulle ønske at vi fant tiltak som inkluderte foreldrene til disse barna men også tiltak for etnisk norske foreldre som av en eller annen grunn ikke hverken er på kamper eller dugnader. Kanskje dørstokkmila ...tror bestemt at de hadde likt seg hvis de hadde engasjert seg.Kanskje en sak for Ola Halsen og co?

PT 23.02.2012 16:58
Legg is på løpebanen om vinteren,da slipper man at den legges på is. Dobbet med spillemiddler!

orkanger 23.02.2012 11:31
Glimrende initiativ.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse