Besøkstall

5 644 denne måneden

5 516 601 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Mer enn 100 barn på håndballskole i skoleferien

skole1.jpg

Over 100 glade unger fyller Orklahallen til randen de tre første dagene av vinterferien. OIF og Gjensidige står bak Gjensidige håndballskole. Spoillerne er i alderen seks til 13 år. Flere bilder nedenfor.

skole3.jpg

Mari Fjeld Kvernvik og Julie Togstad.

skole5.jpg

Marte Øyås fra Orkanger.

skole7.jpg

Gjensidige håndballskole har blitt en institusjon på Orkanger. Dagene fylles med lek, trening og sosialt samvær. Matservering inngår i pakken.

skole8.jpg

En ung og fornøyd håndballspiller i Orklahallen. Deltakerlista fylles fort opp på håndballskolen når den vanlige skolen er stengt.

skole9.jpg

Litt tøy og bøy og instruksjoner. Et stort apparat i OIF er i sving for å ta seg av alle barna.

Samtidig venter de viktigste brukerne av hallen på hva de styrende poltikerne Orkdal kommune gjør med utbyggingsplanene. Ny bane 3 og basishall (og dermed klatrehallen) er utsatt igjen pga et prinsipp om at prisen ikke skal overstige 38 mill.

Stjørdal åpnet en fantastisk flerbrukshall med klatrevegger forrige helg. Røros fikk storhall litt tidligere. OIF har ventet i år etter år på ny bane 3 til erstatning for den kalde gammelhallen som lekker som en sil.

 

Publisert 21.02.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

god nok til egen vinning 22.02.2012 10:11
De fleste politikere som trenerer Orklahallen vet vel knapt hvor den ligger. Asphjell og co vet det fordi de bruker den til pengeinnsamling for eget idrettslag. Da er den god nok.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse