Besøkstall

5 644 denne måneden

5 516 601 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Søndag kan du se OIF-svømmerne i aksjon

Lagbilde_Hommelvik_2011_1.jpg

Trass i kummerlige treningsforhold har Orkanger IF klart å utvikle en rekke svømmere på høyt nivå. Søndag klokka 12 har du en sjelden mulighet til å se hele gjengen i aksjon. Da arrangerer klubben Orkangersvøm 2012 i bassenget på skolen. 

Over ser du et lagbilde fra en konkurranse i Hommelvik nylig.

På stevnet søndag deltar 30-35 OIF-svømmere i alderen seks til 17 år. Andre klubber er ikke invitert fordi svømmehallen mangler kapasitet til å ta imot flere.

Men det er satt av plass til publikum. Dette er en av ytterst få anledninger til å se de lokale svømmerne i aksjon. Flere befinner seg blant topp 50 i sine klasser i Norge. Det er en kolossal prestasjon for en klubb som bare har et minibasseng, og som reiser blant annet til Trondheim og Frøya for å trene.

Stevnet søndag varer i en til en og en halv time, så ta en tur til svømmehallen. Til slutt er det premieutdeling og salg av kaffe og kaker.

Du vil bli overrasket over hvor fort det går an å svømme. Svømmesporten er på full fart oppover i Norge, og blant OIF-svømmerne finner du noen av de absolutt fremste  idrettsutøverne i dalføret uansett grein.

PS: Orkdal kommune har vedtatt folkehelse som ett av fire hovedmål. Svømming er best for folkehelsa. Etter hvert er det håp om at dette vil gjenspeiles i prioriteringa av type idrettsanlegg i Orkdal.

OIFsv__m.jpg

 

Publisert 04.02.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse