Besøkstall

70 068 denne måneden

35 957 104 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Lavrans Skuterud tar pause fra politikken

13521_half.jpgVenstres Lavrans Skuterud blir trolig borte fra politikken resten av 2012. Skuterud søker permisjon på grunn av stort arbeidspress etter jordskjelv og tsunami i Japan. Han er en av de mest aktive politikerne i Orkdal, spesielt i miljøspørsmål.

Rådmannen innstiller på at Lavrans Skuterud får innvilget søknaden om permisjon. Kommunestyret behandler saken onsdag, og den er trolig en formalitet.

Vibeke Ulvin rykker opp som fast medlem i kommunestyret. 

Lavrans Skuterud er i tillegg fast medlem i det tunge hovedutvalg for forvaltning, som behandler vidtrekkende plan- og byggesaker.

Kommunestyret velger erstatter.

Bakgrunnen for søknaden er stort arbeidspress og mye reisefravær etter ulykken ved kjernekraftverket Fukushima i Japan. Skuterud er ansatt i Statens Strålevern.

I søknaden skriver han at innbyggerne i Orkdal ikke er tjent med politikere som ikke har tid til å sette seg ordentlig inn i sakene.

Noen av sakene kan du lese om i bloggen Orkdalsmakta.

 

Publisert 03.02.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

klatrehall i knyken eller follo 05.02.2012 11:10
Riktig ja men litt synd da Skuterud er en pådriver for klatrehall i idrettsparken. Hva skjer egentlig med klatrehallsaken. Skal den flyttes til Follo eller knyken mon tro?

respektabel 03.02.2012 21:59
Helt riktig av Skuterud. En politiker som det står respekt av.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse