Besøkstall

57 935 denne måneden

16 197 074 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Fotballen ruller: OIF-Vestbyen 4-2 i årets første kamp

OIF_Vestbyen6.jpg

OIFs A-lag slo Vestbyen (også 6.divisjon) 4-2 i Idrettsparken lørdag. Øyvind Henningsen, Ottar Ustad, Roar krokstad og Jonas Solbu scoret målene.
På bildet er monsterspiss Anders Ustad i aksjon.

OIFs kampfakta oppdateres som vanlig på Facebook Live.

Her er et sammendrag fra årets første match (vinterserien):

Det sto 1-2 ved pause. Henningsen scoret først, men gjengen fra Trondheim kvitterte - hvorav det ene målet på straffe.

OIF kom bedre etter pause. Ottar Ustad hadde for øvrig to assist i tillegg til målet.

2012 skal etter planen bli året da OIF tar steget opp i 5.divisjon. Som de fleste vet, glapp opprykket i siste serierunde og med minst mulig margin i fjor.

Nytt år, nye muligheter og tre nye spillere på årets første kamp: Tom Erik Grønhaug (fra Sagene, 3.divisjon), Kjell Anders Storsand og Åge Andersen (begge fra Glimt).

Lagoppstillinga fra start: Jønland, Bakken, Storsand, Grønhaug, Andersen, O. Ustad, A. Ustad, Ebbesen, Hawkar, Henningsen, Krokstad.

Benk: V. Knutzen, Jonas Solbu, Ø. Solheim, Paal M. Tødaas, Nordahl P.

Og så - bildene:

OIF_Vestbyen1.jpg

Flying header in Idrettsparken.

OIF_Vestbyen3.jpg

Roar Krokstad er gjennom, bommer og sier stygge ord.

OIF_Vestbyen5.jpg

Anders Ustad skremmer Vestbyens midtforsvar.

 

Publisert 28.01.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Fredrik Evjen Ekli 02.02.2012 22:26
Bra med litt oppdatering på fotballen i Orkdal nå som jeg har flytta. Orkla spilte kamp i Idrettsparken søndag 29. januar. Hvorfor ikke skrive om dette? Kampen ble jo spilt på Orkanger og Orkla er jo en klubb for hele Orkdal med flere spillere fra Orkanger.

Hans Kringstad 02.02.2012 23:14
Svar: Jeg vet ikke hvordan det gikk med OFK. Det skyldes først og fremst at denne sida er drevet på fritida, og helt uten betaling. Dette begrenser mulighetene til å dekke alt som skjer. Dette nettstedet prioriterer Orkanger-saker. I dag er OFK en klubb som primært hører til utenfor Orkanger. I tillegg har OFK flere ganger opptrådt slik at det undergraver Orkanger Vels formålsparagraf og skader OIF. OIF er tross alt idrettslaget på Orkanger. Dermed blir det enda mer unaturlig å bruke fritid på OFK-kamper.

Fredrik Evjen Ekli 03.02.2012 17:36
At "OFK flere ganger opptrådt slik at det undergraver Orkanger Vels formålsparagraf og skader OIF" er en ting. Dette har vell blitt beklaget og er nå et endt kapittel? Uansett. Jeg synes du gjør en bra jobb, og all ære for det. Men at OIF er idrettslaget på Orkanger, og av du av den grunn ikke kan skrive om OFK er vell som at Trønderbladet ikke kan skrive om RBK pga. deres tilhørighet på Melhus, Midtre Gauldal osv. Jeg tror at flere av orkangervel.nos lesere godt kan tenke seg å lese om OFK. En lite oppfordring bare.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse