Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIF fotball: Ny cup for barna - oppstart for damelag

Orklacup5.jpg

* Fredag 17.30 i Orklahallen: OIF fotball inviterer interesserte jenter/damer til informasjonsmøte om opplegg for nytt damelag.
* Hele lørdag i Orklahallen: OIF samler 42 lag i aldersbestemte klasser i den nye Orkdal Energicup.
* Bloggen Orkdalsmakta: Fotball er tema.

Bildet over er fra OIFs Orklacup i fjor. Den nye Orkdal Energi Cup blir en mindre, innendørs variant. Også den kan bli en årlig begivenhet.

Arrangementet er fulltegnet. 42 lag for både jenter og gutter i alderen 11 til 15 år møtes til friske oppgjør. Orklahallen blir stedet for idrettsglede og god underholdning hele lørdag.

Det kommer fotballag fra Røros, Steinkjer, Oppdal og Trondheim - og selvsagt fra nabokommunene og naboklubber i Orkdal.

Til sammen skal barna spille 79 fotballkamper. Spesielt i klassen gutter 14 år er påmeldinga stor. Her finner du kampoppsett.

OIF satser som kjent på damelag denne sesongen. Dette er, som mye annet, et følsomt tema i forhold til Orkla FK. Men fredag klokka 17.30 presenterer OIF trenere, lagledere og øvrig opplegg for det nye damelaget.

Første trening starter klokka 18.00 - rett etter møtet.

 

Publisert 19.01.2012


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

oif forever 21.01.2012 12:42
Kjempemorro med damefotball i OIF igjen. Husker ikke eksakt når OIF hadde damelag siste gangen. Var det på 70-80 tallet? Dette blir en flott tilvekst til en fotballavdeling som snart ser ut til å bli komplett fra mini til senior både på dame og herresiden.

OIF-supporter 20.01.2012 19:17
Artig med mye folk på første OIF dametrening! Gode spillere, stort trenerapparat og blide fjes! Gleder oss til våren på gresset!!

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse