Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Klatrehallen kan komme snart

http___www.orklafjellsport.no_foto_Infoskriv_Klatresenter310806.pdf___Adobe_Reader_1.bmpOrkla Fjellsportklubb er nesten i mål med finansieringa av et  gedigent klatresenter i Orklahallen til 12 millioner kroner. Klubben har nå søkt kommunen om fire millioner kroner i tilskudd. Flertallsgruppa i Orkdal kommunestyre går inn for å bevilge to millioner.

Dermed gjenstår det usikkerhet rundt "bare" to av 12 millioner.

Klatrehallen er planlagt 22 meter lang, 14 meter bred og 15 meter høy med totalt over 700 kvm. klatrevegg. Målet er å skape Midt-Norges beste innendørs klatreanlegg.

Mer om prosjektet til Orkla Fjellsportklubb kan du lese her.

Orkdal Sanitetsforening har gitt tilsagn om to millioner kroner i støtte. Orkdal sparebank går inn med 500 000. Det er også kalkulert med sponsorinntekter på en million samt 2,5 millioner kroner i spillemidler.

Klatring er en sport i sterk vekst. Prosjektet retter seg inn mot et bredt publikum, deriblant krevende ungdom og andre som ikke driver med tradisjonell idrett.

Politikerne i Orkdal opprioriterte nylig klatrehallen på lista over planlagte idrettsanlegg. I forbindelse med budsjettbehandlinga foreslår flertallet i kommmunestyret å sette av to millioner kroner - mens Orkla Fjellsportklubb altså søker om fire for å ha hele finansieringa på plass.

Flertallsgruppa vil også sette av tre millioner kroner til nytt dusj- og garderobeanlegg i Idrettsparken - inkludert spillemidler. Også dette anlegget er kostnadsberegnet til ca 12 millioner.

I tillegg er det tidligere vedtatt å erstatte Gammelhallen - bane 3 - i Orklahallen. Det vil også koste over ti millioner.

 

 

Publisert 02.12.2008


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse