Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Julegrana tent - se bildene

Julegrana_007_1.jpgSøndag litt etter klokka 17 lyste julegrana på Orkanger torg igjen. Ca. 400 små og store møtte fram for å høre sokneprest Pål Ove Lilleberg og nisseorkesteret til Orkdal skolekorps. Det var gang rundt juletreet - og nisser som delte ut godteposer til blant andre Marit Pettersen, Mari Fjeld Kvernvik og Petter Sødahl Blåsmo (bildet). Flere bilder ser du ved å trykke på "les mer"-knappen:

Nisseorkesteret (under) spilte julesanger mens folk fra flere generasjoner fant hverandre i ringer rundt treet.

Julegrana_005_1.jpg

For mange av de minste var det nok nissene sin innmarsj mot slutten av arrangementet som markerte høydepunktet:

Julegrana_017_1.jpg

Julenissene delte ut nesten 250 godteposer i år. Det ble nok til alle som ville ha. Sentrumsforeninga sørger for både poser og nisser. Her er enda et glimt fra nissene og barneflokken. Noen virker kanskje litt skeptisk: 

Julegrana_019_1.jpg

Orkanger Vel fulgte tradisjonen med å servere gratis gløgg og pepperkaker. Gløggen til Vegard Blåsmo og Mina Fjeld Kvernvik varmet godt:

Julegrana_001_1.jpg

Elseba og Inge Haukvik var på plass med Frelsesarmeens julegryte i år. Mange sørget for å støtte en god sak med noen kroner i gryta første søndag i advent.

Julegrana_003_1.jpg

Til slutt et glimt fra folkemengden, og en påminnelse om budskapet til sokneprest Pål Ove Lilleberg om betydningen av å ta vare på hverandre.

Julegrana_008_1_1.jpg

 

Publisert 30.11.2008


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse