Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Se hvordan Orkangers badeland blir - muligens

Klikk på bildet og se hvordan Elkem Thamshavn og 3de arkitektur & design as ser for seg hvordan spillvarme fra silisiummetallverket kan brukes til badeland i Gammelosen.

Første steg på veien mot et utendørs helårsbad vil være å utrede tekniske muligheter og begrensninger, og beregne kostnader.

Konsulentselskapet COWI har allerede gjort en betydelig jobb med å kartlegge potensialet for fjernvarme i forbindelse med Orkdal 2040.

Visjonsutvalget for Idrettsparken og Gammelosen pekte på et flomålsbasseng som et mulig tilleggstilbud i utvalgets rapport. Varaordfører Oddbjørn Bang ledet utvalget.

I et flomålsbasseng er det flo og fjære som skifter og renser vatn.

Et utendørs anlegg kan muligens bygges ut etappevis. Et første trinn må ikke være storslått. Orkdal kan feks få Norges største badestamp rett ved et av Norges beste klatreanlegg.

Men investering i en isolert rørledning fra Elkem til Idrettsparken vil være en forutsetning.

 

Publisert 06.11.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

enig 10.11.2011 13:36
Enig i utfløtter. Urealistisk så lenge de samme personene med motstand mot sentrumsutvikling og Orkanger regjerer. Det siste eksemplet sier jo alt. Fortsatt full spredning av sentrumsfunksjoner ut av sentrum. Ref Voksenopplæringen.

utfløtter 10.11.2011 00:30
Badeland på Orkanger kan man bare glemme.

Terje T 10.11.2011 10:57
Det var en kommentar med mye innsikt, og gode argumenter synes jeg. Det bragte mange nye momenter inn i debatten som tidligere ikke har blitt tilstrekkelig belyst. Tusen takk for at du deler dine tanker.Fortsett slik utfløtter.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse