Besøkstall

315 denne måneden

56 721 076 i år

Annonse

Annonse

Annonse

2012: Det året Idrettsparken får friidrett og lys

Friidrett001_1_1.jpg

Slik blir friidrettsanlegget i Idrettsparken. Byggestart er planlagt til våren. Ikke bare får Orkdal omsider en moderne arena for friidrett. Kommunens hovedbane for fotball blir velsignet med flomlys - etter 62 år i mørke (Ill. Nilssen og Opøyen). 

OIF har arbeidet målrettet både med finansiering og teknisk prosjektering.

Anlegget er kostnadsberegnet til 11 millioner kroner. I verste fall manger to-tre millioner, i beste fall blir kostnadene lavere enn 11 millioner.

Grunnarbeid starter til våren. Deretter kan kunstdekket rulles ut. Det er innkalkulert dugnadsinnsats. Blant annet må masse vekk bak støttemuren i mælen mot sør for å få plass.

Planen forutsetter at hovedbanen for fotball skal ligge urørt.

Flomlys ligger inne i kostnadene. Helt siden 1949 har den staselige fotballbanen ligget i mørke.

Forfallet i deler av Idrettsparken skal nå stoppes etter at OIF har overtatt ansvaret fra Orkdal kommune.

Tribuner blir kjørt som et eget prosjekt. Det arbeides også med planer om kunstdekke og undervarme på ballsletta.

OIF har opprettet et eget OIF Anlegg med Øyvind Togstad som leder. Avdelinga har ansvar for drift av Idrettsparken og klubbhuset - og for å jobbe fram nye prosjekter i Idrettsparken.

Du finner mer informasjon på OIFs nettsider.

Friidrett002_1_1.jpg

 

Publisert 30.10.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

utflytta ørbøgg 30.10.2011 16:28
Hele idrettsforeninga og Orkanger ser ut til å ha bråvåknet etter utmeldelsen fra Orkla. I løpet av 17-18 måneder er det full blomstring på de fleste områdene. Det har skjedd flere positive ting på under 2 år enn det som til sammen har blitt gjort i løpet av de siste 30 åra. Dette beviser at valget om å trekke seg fra Orkla var riktig. De som styrer med fotball kan se over fjorden til Stjørdal. StjørdalsBlink er satsningslaget av flere årsaker.Klubben har det mest potensielle fotballanlegget, klubben ligger på det største tettstedet,stedet har flest butikker, varehandel og industri. Klubben er gammel og ærverdig, klubben har sjel, identitet og tilhørighet. Det faller seg naturlig for klubbene rundt å godta akkurat det som er normalt og naturlig. Hvorfor trenger man å gjøre det så vanskelig i Orkdal på fotballsiden? Hvorfor ikke gjøre det som er mest naturlig?

viktig avtale 30.10.2011 15:17
Det er uten tvil idrettsparken som gir det desidert største og beste tilbudet til kommunens barn og unge. Det er hit størstedelen av spillemidlene for idretten skulle kommet. Det var viktig at Togstad og OIF ordnet med avtale som kanskje kan skape rettferdig fordeling og mindre bråk.

orkanger 30.10.2011 11:43
Kjempebra. Da tilbyr parken vår i tillegg til fotball,håndball og turn - friidrettsmuligheter av ypperste klasse - både til voksne og barn. Fantastisk bra at Orkanger barneskole og Orkanger ungdomskole får et så nært og allsidig friidrettstilbud til alle elevene.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse