Besøkstall

57 935 denne måneden

16 197 074 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orkdalsbanken skateboardpark

I september 2010 åpnet Orkanger Vel skateboardparken i sørenden av Gammelosen.

Det skjedde sammen med samarbeidspartnerne Orkdal sparebank, Orkdal Sanitetsforening og Orkdal kommune.Sveining_skate1_1.jpg

Velforeninga ledet prosjektet og skaffet penger. Anlegget kostet ca 850 000 kroner. De tre sponsorene bidro med 475 000. Resten kom fra Orkanger Vel og i form av spillemidler.

En skateboardpark hadde vært ønsket og etterlyst i mange år. Vi valgte å kjøpe ramper i betong og stål, selv om de er dyre. Rampene har lang levetid og er nesten vedlikeholdsfrie.

Vi finansierte også lys og har supplert anlegget med to mindre ramper i tre.

Parken ble en suksess fra dag en. Det er sjelden en investering på 850 000 kroner gir så mye meraktivitet på et felt som ikke er organisert via idrettslag.

I 2011 og 2012 supplerte vi parken med halfpipe-ramper i tre.

BMX-sykling har vært enda mer populært enn rullebrett. Derfor startet Orkanger Vel også bygging av ei BMX-løype ved parken i 2012. Den sto ferdig i 2013.

I 2011 opprettet vi et brukerutvalg med foreldre både for å sikre tilsyn og trivsel for alle brukere, og for å holde god kontakt med barn og unge som bruker anlegget.


 

Publisert 23.10.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse