Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Ukeslutt: Om Orkla FK og Idrettsparkens framtid

oif1_orkla4.jpg

Deler av Orkla Fotballklubb bærer tydeligvis på et ønske om at OIF fotball skal mislykkes. Hvis ønsket går i oppfyllelse, øker risikoen for fortsatt forfall i Idrettsparken.
Det betyr et dårligere tilbud til barn og unge, og forspilte muligheter for hele lokalsamfunnet.
Les mer i Ukeslutt.

 

Publisert 01.10.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Lars Martin Rekstad 04.10.2011 22:51
Det siktes sikkert til at personer fra Orkla FK var å så på kampen mellom Buvik og OIF, noe dere i Orkanger tydligvis reagerer på. Under Orkla cup i idrettsparken sto det en gjeng fra Orkanger og jublet når et guttelag fra Orkla ble slått ut av cupen i sluttspillet... Og da er det snakk om et guttelag, ikke seniornivå!

Klapping 05.10.2011 14:20
Det er litt øynene som ser her, tror jeg. Det er flere som var i nærheten av banen da denne kampen ble spilt. Har snakket med flere som ikke har oppfattet at det har vært noen jubelscener MOT Orkla som det antydes både fra den ene og den andre. Det ble scoret et mål av Sundal på slutten av kampen. Det var noen som klappet. Mange klappet for alle mål i alle kamper. Ikke uvanlig i en cup der unger spiller. At dette ble oppfattet som en reaksjon mot Orkla er jo trist. Innstillinga som en selv har på forhånd kan kanskje ha farget opplevelsen?

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse