Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Opprykket til 5.divisjon glapp: Buvik2-OIF 3-1

DSC_0067.jpg

Bare målforskjellen skilte OIF fra opprykk til 5.divisjon i comeback-sesongen med eget seniorlag. Buvik2 slo OIF 3-1 i Buvika fredag kveld. Det sto 0-0 ved pause i en dramatisk kamp. Den endte trist med et stygt beinbrudd for en av Buviks spillere.

OIF startet best i opprykksfinalen. Den første halvtimen hadde laget god kontroll. Det resulterte i ei Buvik-redning på streken og et skudd i stanga.

Men manglende uttelling og et Buvik-lag som kom gradvis bedre inn i kampen bar bud om hva som var i vente:

15 minutter ut i andre omgang scoret Buvik2 på en av lagets første store sjanser. OIF åpnet opp bakover, og 2-0 og 3-0 kom på kjappe overganger.

Tom Even Gundersen reduserte til 1-3 kort tid før slutt. OIF kjempet seg til et par andre muligheter, men til ingen nytte.

En alvorlig skade på Buviks Kim Andre Jacobsen ga oppgjøret en lite trivelig avslutning. Spilleren lå 40 minutter på bakken før det kom ambulanse.

Ca. 300 tilskuere møtte opp til 6.divisjonskampen, hvorav trolig anslagsvis halvparten var OIF-supportere.

Også Orkla FK markerte seg på tribunen i Buvika - med kraftig støtte til Buvik, og med høylydt jubel når OIF slapp inn mål og mistet opprykket.

Orkla møtte langt mer mannsterkt fredag kveld enn da Orkla 2 selv møtte Buvik2 til kamp nylig. Da klarte ikke klubben å stille fullt lag, tapte 1-15 og sendte Buvik2s målforskjell rett til værs.

Entusiasmen over OIFs nederlag i seriefinalen føyer seg inn i en rekke av hendelser som neppe styrker samarbeidsånden:

* Orkla FK deltok aktivt i kuppet i idrettsrådet mot OIFs Rudolf Larsen.
* Orkla FKs leder Fredrik Evjen latterliggjorde Orkanger-miljøet på Facebook for aldri å ha fått til noe som helst.
* Orkla FK brøt overgangsreglement for å sikre seg en av OIFs beste spillere, Nasratt Rasoli. Rasoli har dessuten gjentatte ganger opplyst at han fikk et større lån for å gå over til Orkla.
* Orklas styre skrev leserinnlegg i ST med generelle anklager om trakassering fra OIF fotball.

DSC_0081.jpg

Høy stemning blant deler av OIFs supportere i Buvika. OIF var i 5.divisjon helt til 30 minutter gjensto. Da kom det første baklengsmålet.

DSC_0082.jpg

Orkla FK stilte med både spillere og ledere i klubbantrekk. Den høylydte støtten gikk til Buvik2, ikke til Orkla FKs nabo i Idrettsparken.

 

Publisert 30.09.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

AL 17.10.2011 16:42
Eva, joda jeg har fulgt med så godt det lar seg gjøre. Husker jeg ikke feil så var et par av formålene ved å danne Orkla FK følgende: 1. Danne grunnlag for en stabil 3.divisjons klubb i Orkdalsområdet. 2. Skape et bedre samarbeidsklima mellom de ulike "grendene" i Orkdal kommune. Når da OIF trakk seg fra dette samarbeidet foran årets sessong finner jeg det betimmelig å spørre om dette har bidratt til mer eller mindre grendestrid? Når det gjelder saken om Nasratt så er det vel Sør-Trøndelag fotballkrets som bestemmer og evt. dømmer hvis det er begått formelle feil. Eller mener du at enkeltpersoner i Orkanger Vel bør være dommere i den saken? Husker jeg ikke fel så ble Orkla FK bøtelagt, for å ha tatt kontakt med spilleren i sessongen. Ellers undrer jeg på hvem "folk flest" i fotballmiljøene er? Jeg undrer også hva du mener med at idrettsrådet ble kuppet? Er det ikke slik at man melder inn kandidater også stemmer folk på den de vil ha? Hva er det man kan stille spørsmålstegn ved, mener du, i det du omtaler som kupping av idrettsrådet?

AL 12.10.2011 06:35
For vel et tiår siden var det en ganske kjent norsk fotballtrener (oppvokst på Fannremmen) som gikk ut og snakket om at fotballklubbene i Orkdal måtte samarbeide, slik at de kunne få et 3.divisjonslag. Og etter mye om og men ble det gjort forsøk på samarbeid i noen år. Men før årets sessong begynte så trakk OIF segf fra samarbeidet, slik jeg har oppfattet det. Spørsmålet mitt er da : Hvorfor trakk OIF seg fra samarbeidet med Orkla? Bidrar det å trekke seg fra samarbeidet til mindre grendestrrid? Jeg skjønner at Orkla FK. støtter Buvik. istedet for OIF i opprykkskampen, på mange måter. LA oss tenke oss følgende scenario: at Buvik og Leik hadde møttes i en opprykkskamp, og som skauning så hadde jeg sannsynligvis heiet på Leik i den kampen, uten at noen skulle kommet å fortalt meg at det var "usportslig", selv om jeg spilte på Skaun bsllklubb. Når det gjelder saken om Nasratt så er det vel opp til Sør-Trøndelag fotballkrets, og ikke enkeltpersoner, å ta stilling til om det er begått feil eller ikke? Det inntrykket jeg sitter igjen med er at det er enkeltpersoner som ikke forstår hvordan det politiske systemet i kommunene fungerer,i forhold til påstander om kupping av Idrettsrådet osv. Samt at de oppleves som dårlige tapere som ikke er istand til å se hele Orkdal kommune under ett.

eva 13.10.2011 00:04
Lure litt på om AL har fulgt med i timen......At OIF trekker seg ut av samarbeidet kan umulig skape grendastrid....det ble jobbet i oil også for å starte eget herrelag og gå ut av Orkla.Men flertallet i OIL ønsket fortsatt å samarbeide med Orkla.Når det gjelder Nasratt saken vet folk flest i fotballmiljøene hva som har skjedd.....en stor skam.Når det gjelder kuppet i idrettrådetkan en stille spørsmålstegn med flere ting...noen har tapt ansikt og det er ikke OIF eller Rudolf Larsen ,sistnevnte fortener ros for måten han taklet resultatet.En kan spørre seg om ikke et sånn verv kunne gått på omgang blant idrettslagene i dalen..

Erlend Kjøren 03.10.2011 17:06
Du bare snakker i rundt deg selv Hans, i ditt tidligere innlegg gir du jo faktisk orkla skylden for at OIF ikke rykket opp. og i ditt siste innlegg til Håkon Sanden så sier du at du ikke gir skylden på orkla. Kan du svare på dette spørsmålet. Gir du orkla skylden for at OIF ikke er gode nokk for 5 i år?? ja elr nei. Slutt og lyg, og ialfall slutt og lyg så åpenlyst.

Hans K 03.10.2011 19:59
JA. Jeg tror OIF ville ha rykket opp om de hadde beholdt Nasratt. NEI. Jeg gir ikke OFK skylda. Men: OFK burde ikke ha fisket en av OIFs beste spillere midt i sesongen slik forholdet mellom klubbene var og er. Og OFK skulle selvsagt ikke ha brutt regelverket. Jeg tror tapet av Nasratt fikk sportslige følger. Det går det an å mene uten å gi OFK skylda for at det gikk som det gikk. OIF burde jo ha avgjort hele greia ved å slå nettopp OFK i Idrettspakrken 10.mai.

Sondre Kjøren Gjelstad 05.10.2011 01:07
Hans, du sier: "NEI. Jeg gir ikke OFK skylda". Videre skriver du om Nasrat-saken, og her virker det som om du gir OFK skylden, likevel. Rett på meg hvis jeg tar feil. Det blir feil å gi OFK skylden, som jeg mener du insinuerer i flere av inleggene dine. Og jeg anser meg selv som nøytral i denne debatten. Generelt mener jeg at du bør prøve å forholde deg mer subjektiv her på orkangervel. Jeg synes at noen av inleggene dine er med på å fyre opp OFK-OIF-debatten.

Hans Kringstad 03.10.2011 11:45
Håkon: Jeg gir ikke Orkla skylda. Jeg svarte på et innlegg der klubbene oppfordres til å konsentrere seg om seg selv, og pekte på at det er nettopp det Orkla FK som klubb IKKE har gjort. Det er en forskjell på hva enkeltpersoner i OIF angivelig har begått av dumheter, og hva Orkla FK som klubb har gjort. Nasratt-saken har bidratt til å rasere samarbeidsklimaet samtidig som den triolig har hatt sportslige følger for OIF. I et sånt perspektiv (Nasratt-saken og kuppet i idrettsrådet) er det litt puslete å bruke dette forumet til å spre udokumenterte påstander om at ikke navngitte folk i OIF skal ha sagt ditt og gjort datt. Men dere får lov til å gjøre det. Dette er et nettsted åpent for alle, i motsetning til Orkla FKs hjemmeside. Det er garantert gjort feil i begge leire. Men ikke noe i OIF matcher kuppet på idrettsrådets årsmøte, Nasratt-saken og Orkla FK-lederens sjikane av Orkanger-miljøet på Facebook.

Håkon Sanden 03.10.2011 11:19
Hans. At du orke å sitt innpå her å gi Orkla "skylda" for at dokk ikke rykka opp. Selv om Orkla2 hadd tapt bare 2-1 mot Buvik2, så hadd dem likevel slått dokk på målforskjell! Skjønne itj ka dokk syt så jævlig for. Dokk ska heller gå i dokk sjøl, å forbedre dokk, for i år va itj OIF god nok. Hadd itj nåkka med nå anna å gjør!

Robin 03.10.2011 08:12
Bra at Buvik får et lag i 5 div neste år mtp førstelage e klar for 2 div! Ska sies Orkanger har vist dem ikke e feig når dem velge å kjør beste lage sitt i deinn hardeste avdelinga. Føle mæ ganske sikker på at d bli opprykk neste år. D lyyyyyyse jo sjalusi fra Orkalgutan, start å tænk på dåkkers eget lag, kanskje dåkk ikke rykke vidre nedover :D Ønske dåkk lykke t å æ :D

Kenneth Grøset 03.10.2011 07:20
Nå må det "for guds skyld" bli slutt på kranglinga fra begge leirer. Det er ille at vi ikke kan slutte med den her "skitkastinga". Hva med å glede seg over at OIF2 har gjort en meget god sesong med 2 plass og at OFK ser ut til å berge plassen sin. Det er mye bra som skjer, så SLUTT kranglinga !

supportere 02.10.2011 18:19
Det blir ikke fred mellom fotballgrendene i Orkdal før OIL/ORKLA slutter å motarbeide så tydelig arbeidet til OIF i Idrettsparken. Ganske enkelt å forstå det, egentlig.

A.... 02.10.2011 13:16
Sier vell sitt om korr OFK er da når de sitter i buvika å heier på buvik..!! Viser jo bare enda bedre at dette dreier seg om OIL... så koffor ikke bare kalle en spade, en spade og legge ned OFK og dermed danne OIL fotball igjen? Hadde dere kanskje fått litt mer det man har i OIF.. Folk spiller med hjertet for drakta... Orkla FK har aldri hatt noen sjel og kommer aldri t å få d..!!

Attme 03.10.2011 07:24
Satt ved siden av en god del OIF supportere & spillere på en hjemmekamp i 4.Div i høst, og der ble tapet kommentert med klapping og at det nå var bra at OFK tapte for da var det større sjangs for å møte de i 5.Div neste år.......Er det annerledes en de som møtte opp i Buvika?? I stedet for å håpe på I stedet for å satse på nedrykk til OFK, så er det vel bedre at dere satser på å rykke høyere opp, og møte OFK i 4.div da vel(målet må vel værer å rykke oppover i divisjonene?), jeg bare spørr!!!!!

a.... 03.10.2011 16:51
Tror ikke du leste hele innlegget å forsto det som står mellom linjene...!! Greit det at du sier at det satt endel OIF spillere å jubla når OFk tapte, men vis du leser hele teksten æ ha skrevet, så ser du at det står at viser jo bare tydligere at OFk er OIL, så koffor ikke kalle en spade, for en spade..!! OFK mangler glød, å grunnen t at OIF heier på motstanderen t OFK, for OIF like ikke OIL, sjøl om dæm kalle sæ OFK...

Hans K 03.10.2011 08:09
Enig i at hver av klubbene bør ha fokus på å utvikle seg selv. Men Orkla FK (som klubb, ikke tankeløse enkeltpersoner) har ødelagt klimaet fullstendig i denne første sesongen. Klubben Orkla FK sender fem mann for å ydmyke OIFs Rudolf Larsen og OIF på årsmøtet i idrettsrådet. Klubben Orkla FK fisker en av OIFs nøkkelspillere på ulovlig vis midt i sesongen. Med Nasratt på laget produserte OIF dobbelt så mange sjanser som uten. OIF hadde trolig vært klare for 5.divisjon i dag om det ikke var for Orkla FK.

Rætt 03.10.2011 11:16
D har du rætt i Hans. Har ikke OFK tatt 2p fra oif i vår, så har de rykket opp i 5.Div Så må du komme deg ut av hengemyra ang "KUPP" & "FISKING", dette begynner å bli sne som falt i fjor......Se fremover istedet for. "PS" Sitter med bevis, om at det foregikk "fisking" i ungdomsfotballen fra OIF´S side i vår, men gidder ikke å gå videre med det.....for gjort er gjort.

Jarle 02.10.2011 12:00
Alle som følger med i lokalfotball ser at OIF prøver å jobbe for fotballspillere og for utvikling av idrettsparken på en seriøs måte. Det kan ikke bortforklares at OIL og Orkla provoserer og prøver å sette kjepper i hjulene for dette arbeidet. Bevisene på det er blitt mange det siste året. Man kan fortløpende nevne : I følge NFFs reglement den forbudte Evjensavtalen,Nasratskandalen,Idrettskuppet,1-15 tap med 10 mann i Buvik, for å nevne noe. Det OIF beskyldes for er overmaling av en Orklalogo på sin egen hovedarena. Dette til ettertanke for de som ikke gidder å følge med på lokalfotballen.

Sjøla United 10.10.2011 21:32
En kasse pils te den første fra hver klubb som tar NÅSOMHELST sjølkritikk? Bli vel så æ må drikken sjøl ja.. Æ har itj peiling æ, æ sitt i Trondheim og får itj med mæ en skit av ka som e rett og galt. Påstanda hagle begge veien, pg d e tidvis umulig og vit ka en ska tru. Sjøl har æ spellt for begge lag. MEN kan itj OIF som den mer voksne klubben kutt alt fokus på OFK? Ignorer. Ikke syng om elva, og ikke bry sæ rett å slett. Det må no vær det beste ? Den klubben som fokusere MEST på seg sjøl e den som bli størst i dalen her om noen år.. La dem juble for mostanderan da, og gi faen. E bare bortkasta energi. Spell foppal og ha det gøy. PS! Vegard og krokky e itj med når det gjelds pilsen, vi veit dokk lyg. For sjølkritikk kan itj dokk! ;)

OIF\\OFK 02.10.2011 09:57
Som ex OIF spiller så kan jeg ikke ungå å nevne at Buvik har tatt opprykket uanset om OFK ikke har tapt med 15 mål sist mot Buvik..... Sjekk målforskjellen selv folkens!!

orkla/oil 02.10.2011 16:54
Det er ikke målforskjellen som er poenget i denne diskusjonen. Det er måten Orkla tapte på mot Buvik som er fatal.

Ove Bakkli 02.10.2011 21:09
men ka har det å si for OIF?

Going 03.10.2011 07:38
Om du sætt dæ ned og tænke dæ godt om, så tru æ du kain skjønn det. Mulig du må sitt og spekuler ei stoinn, men æ tru du kain sjå en sammenheng. Bra at Bjørn Sæther i Orkalstyret har skjønt det og beklaga i avisa. Synd at hain heiller itj skjønt det før etter kampen.

Buvik 02.10.2011 02:52
Vi ble ganske overrasket under denne kampen. Vi er fra Buvik og jubla da våre gutter gikk i tet. Overraskende var det at Orklafans viste større jubel enn den vi viste. Ikke rart det går dårlig med fotballsatsinga i Orkedalen.

Ove Bakkli 01.10.2011 23:02
Dette var synd, lykke til neste år.

Kjell Ivar Gumdal 01.10.2011 23:33
Ja æ rekne me att du ikke har hatt blund på augan etter kampen !!Lykke til neste år ja,om dåkk sannsynligvis spælle i 5.eller 4 divisjon,her satses d !!!

spillere 01.10.2011 18:38
Følg med i timen. Det arbeidet OIF har påbegynt med full satsing på aldersbestemt vil på sikt føre til at både bredden og toppen får gode resultater. I tillegg har Oif det nest viktigste, de ligger i sentrum og har det desidert største fotballanlegget i hele kommunen. Orkla fk og Oil kan ikke påberope seg å være bygdas toppsatningslag uten å inneha de viktigste kriteriene. OIF vil garantert i fremtiden ha bedre forutsetninger enn andre klubber i distriktet til å bli den største satsningsklubben.

Janniche Hiltula 01.10.2011 10:38
Jeg har ikke engasjert meg så mye i OIF - Orkla saken, men merker jeg blir ganske oppgitt over det jeg får med meg. OIF er et lag bestående av voksne mennesker som spiller fotball bare for gøy, noe som er flott. Orkla er for ungdommen, de som vil satse og det er de man bør legge forholdene til rette for. OIF medlemmene bør ta ansvaret som følger med alderen og prøve å oppføre seg som forbilder som har andre verdier enn hva som kommer frem av diskusjonene rundt dette. Det er plass til flere lag i Orkdal, la de som vil satse få lov til det uten å møte motstand! Jeg sier ikke at Orkla er ”uskyldige”, men bare denne artikkelen er et tegn på at det ikke er så mye bedre i OIF-leiren. Skjerp dere og bruk energien deres på noe konstruktivt i stedet, livet er for kort til å krangle over bagateller!

oif 02.10.2011 20:10
OIF er en fotballklubb med seniorer som ikke bare spiller for gøy. Seniorer og voksne mennesker er en av de viktigste faktorene for at en fotballklubb skal fungere. Helheten er viktigst. Hiltula følger ikke med i timen. OIF satser enda mere på barn og unge enn det Orkla gjør. Oif bruker det aller meste av ressursene og pengene sine på nettopp barne og ungdomsavdelingen sin, parallelt med at de utvikler sitt eget anlegg, det største fotballanlegget i kommunen. Tror de som ønsker å satse seriøst med fotball i tiden fremover må tenke seg godt om. Denne diskusjonen handler om å respektere andres meninger og valg. Oif valgte å trekke seg ut av OrklA. Da må OIF få jobbe ifred med sitt engasjement i idrettsparken uten at OIL/ORKLA prøver å ødelegge dette arbeidet. I og med at OIF etter en intern avstemming er ute av Orkla har ikke OIL/ORKLA noen god grunn til å være likepartner i Idrettsparken. Det fører kun til enda mere bråk og grendestrid. Hadde OIL/ORKLA vist litt respekt for OIFs valg hadde de forlengst flyttet hele klubbens aktiviteter til Fannrem.

Info 01.10.2011 12:56
Bra du er engasjert, Janniche. Artig at du som gammel Orklaspiller følger med Oif. Må bare presisere at orkangervel.no ikke er «oif-leiren». Oif har egen hjemmeside og har ikke kontroll på hva som skrives av orkangervel.no. Dessverre er det noen som tror orkangervel.no uttaler seg på vegne av Oif. Det er ikke tilfelle. Dette til informasjon til deg og andre.

Janniche 01.10.2011 13:39
Jeg er også gammel Orkangerspiller :) Ser at det ble noe feil i første kommentar hvis OIF's meninger ikke stemmer overens med de som presenteres her, men poenget mitt skal i alle fall være klart. Håper både Orkla og Orkanger klarer å inngå kompromisser for å få til et godt samarbeid mellom to klubber med ulike mål. Det er vanskelig når det er mye rivalisering.

Trist gjeng 01.10.2011 10:11
Artig at OFK-gjengen opplever noe positivt i hverdagen (bortsett fra Orkla-sangen). Oppførselen i Buvika gjør det enklere for oss på Orkanger. Dere må ut av Parken og opp til moen. Da kan vi bli skikkelige rivaler, slik dere tydeligvis vil ha det! Strek i regningen at spillerne deres trekker i gult og blått neste år (Buvika for de som vil statse, og OIF for de som vil ha det artig;)

supporter OIF 01.10.2011 08:41
Hvorfor møtte Orkla opp så mannsterkt i Buvika? Tre ganger antallet de kom med til seriekampen(10 spillere-uten keeper). Tilfeldig? Det begynner å bli nok negative episoder fra den kanten. Hvorfor blir ikke OIF respektert for sitt valg? Hvorfor får ikke OIF jobbe i fred med sitt arbeid for barn og unge i idrettsparken?

Torodd Asphjell 01.10.2011 03:59
smått utrolig vinkling.

Utflytta Orkdaling 05.10.2011 00:42
Kan ikke være mere enig, Torodd!

ex oil 01.10.2011 01:27
At det ikke ble opprykk denne gangen for det nyoppstarta OIF laget betyr ikke så mye. Ille er det at OIF har en selverklært samarbedeidspartner i idrettsparken som konstant motarbeider det OIF gjør og står for. Ble bare trist av det jeg opplevde fra Orklahold på dagens kamp. Hvor lenge skal dette foregå? Orkla er en klubb uten fast tilholdssted, uten tilhørighet med OIL som eneste eier og samarbeidspartner.

Robert Syrstad 01.10.2011 00:08
Ps.: Orkanger fryktet i dagens utgave av Sør-Trøndelag at Buvik ville stille med flere av de beste fra a-laget. Men Buvik trengte ingen forsterkninger. A-lagsspillerne Perry Jensen og Vegard Haugen stod over, til tross for at de var spilleklare. Ellers stilte Buvik med en 15-åring, fire 16-åringer, en 17-åring, Guds mann Rune Hammer (38år) og fannremsbøgg Kjetil Sten (31år) utdrag fra nabonytt.no!

Kjell Ivar Gumdal 30.09.2011 23:53
Bli ikke overasket av noen ting lenger !Skjerp dåkk Orkla !Dåkk må heller prøv å berg plassen i4.divisjon etter som dåkk e en klubb som virkelig satse !!!!!

Bærga!!!! 13.10.2011 10:09
Neimenn har du sjett da Gumdal..Bærga plass´s gett, vart du skuffa no? Dåkk får spæll likar, så dåkk kjæm dåkk opp i 4. dåkk å, så kain vi ta lokalderbyet dær.

Oifere 30.09.2011 23:41
Sjokkerende å oppleve flere Orklaspillere på tribunen som heiet mot OIF, enn det Orkla klarte å stille mot Buvik i kamp. Hvordan og hvorfor kan OIF samarbeide med et lag i egen storstue, som vil en inderlig vondt?

kent martinussen 30.09.2011 23:00
synes det skulle vært skrevet om den helt unødvendige taklingen som gav ett komplisert brudd i ankelen. men er vel mye bedre å bruke mest plass på Orkla som har gjort ditt og datt.. lykke til neste år..

Hans Kringstad 01.10.2011 00:05
Orkla FKs rolle virker sikkert lite relevant sett fra Buvika. Men for OIF (som driver Idrettsparken) og Orkanger-miljøet er forholdet til Orkla like relevant som resultatet av kampen. Som du ser nederst i artikkelen har det vært en del vanskelige saker etter at OIF gikk ut av Orkla og startet eget seniorlag foran denne sesongen. Etter disse hendelsene hadde jeg ikke trodd at Orkla skulle mønstre en stor koloni som feiret åpenlyst at opprykket glapp for OIF. Kanskje man bør ligge litt lavere etter selv å ha sendt ti spillere (og ikke keeper) til Buvika.

Vegard 30.09.2011 23:54
Så du synes det skulle være skrevet om noe det har blitt skrevet om? "En alvorlig skade på Buviks Kim Andre Jacobsen ga oppgjøret en lite trivelig avslutning. Spilleren lå 40 minutter på bakken før det kom ambulanse. " Les før du klager neste gang. Dessuten går jo ikke akkurat det som er skrevet om Orkla ut over noe annet i denne saken. Det må være mulig å ha flere baller i lufta samtidig.

Liss Hege Syrstad 01.10.2011 00:35
Overvar kampen mellom Orkla 2 og OIF 2 PÅ fannremsmoen, og ble imponert over den gode evnen til fair play OIF viste. Ingen dytting med begge hender mot Orkla-spillere like før frispark ble tatt, ingen spark bakfra i leggene, ingen slag i ryggen på Orklaspillere i fart. For å nenve noe. At det endte med åpent benbrudd hos en motspiller kom som en stor overraskelse, ingen overraskelse at OIFs evne til fair play ikke blir omtalt her på hjemmesiden til Orkanger Vel.

Anonym 30.09.2011 22:55
Var i Meldal og fulgte kampen Meldal - Røros i 4.divisjon. Ble storjubel på Heggøya når speaker meldte om at Buvik ledet 3-0. Sier vel sitt

Magne Kirkholt 30.09.2011 23:26
Jeg trener Meldal FK og var naturlig nok tilstede på Heggøya. Synes vi kan være så presise å si at det var Orkla FK folk (som overvar oppgjøret. Sikkert med tanke på at Orkla FK skal møte Røros neste helg) som jublet over resultatet.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse