Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIF slo Lundamo 5-0: Fortsatt opp til laget selv

OIFMeldal.jpg

OIF slo bunnlaget Lundamo oppskriftsmessig 5-0 i Idrettsparken tirsdag kveld. Det sto 1-0 ved pause. OIF må holde Buvik2 bak seg for å klare opprykk. De to lagene møtes i Buvika i siste serierunde (arkivbilde).

Tom Even Gundersen, Espen Berg og "Rex" Rekstad scoret OIFs mål mot Lundamo. En Lundamo-spiller var i tillegg vennlig nok til å sette ballen i eget mål.

OIF spilte en svak førsteomgang og en bra andreomgang.

Orkanger har igjen Skaun og Meldal2 (begge borte) før seriefinalen mot Buvik2.

Buvik2 skal møte Orkla2, Gimse og Skaun.

Normalt vinner både OIF og Buvik2 de resterende kampene før det innbyrdes oppgjøret. I så fall vil OIF ha tre poeng å gå på, men mye svakere målforskjell. Dermed rykker Buvik2 opp på målforskjellen ved seier.

Bortekampen mot Gimse er buvikingenes tøffeste oppgjør.

I Idrettsparken vant OIF 1-0 mot Buvik2 i en jevn kamp i juni. Førstelaget til Buvik ligger an til opprykk til 2.divisjon. Det er direkte opprykk, ikke kvalifisering.

Tabell og resultater.

 

Publisert 13.09.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

buvik vinner 15.09.2011 12:36
buvik1 e klar eller ikke klra for opprykk t 2.divisjon før siste serierunde i 6.divisjon,,,da e orkanger2 ille ute med tanke på opprykk t femte http://nabonytt.no/comments.asp?id=3529

Krokky 14.09.2011 12:11
Kampen på bildet er fra 7-1 seieren mot Meldal2. Bare å holde fokus på oss sjøl så blir det 3gode kamper de neste to ukene. Håpe flere publikum tar turen og heie på oss no i innspurten.

trainie 13.09.2011 22:57
Dette bli spennende!!! Men uansett om de bli opprykk eller ikke så e de bare å trø te igjæn næste år. Opprøkke kjæm før eller seinar uansett. Det vektiast no e å fortsætt den goe jobben som gjøres i aildersbestæmt, og å videreutvekkel parken. Kjør i vei !!!!!!

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse