Besøkstall

315 denne måneden

56 721 076 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orkla-Cupen 2011 gikk som smurt: Se bilder!

Orklacup5.jpg

Alt gikk perfekt da OIF fotball arrangerte Orkla-Cupen med 1000 fotballspillere i helga. Nok en gang dokumenterte Idrettsparken sin verdi som et stort og kompakt anlegg mellom Orklahallen og skolene. Og næringslivet nyter godt av stor aktivitet: Fullt hele helga, nesten kaos, er rapporten fra kassen på Bunnpris i handlegata.
Her er bilder.
Og her er et svært album fra Orkla-cupen på Facebook.

Enkelte lag meldte seg like godt på til neste års cup med en gang. Dette er et av de største arrangementene på Orkanger gjennom hele året.

Flere bilder, resultater og mer stoff på OIFs hjemmeside.

 

Publisert 11.09.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Kari Fagerholt 13.09.2011 17:46
Det er noen år siden mine unger deltok på Orkla cup. Men det var en fryd å gå omkring i parken å snuse på iveren, spenninga og stemningen. Takk til arrangøren for "liv og røre".

Fantastisk innsats og resultat 11.09.2011 21:53
Snakker om full kontroll av arr. styrer tom. været! I praksis får vi se fordelene med et kompakt sentrum med gangavstand. Håper på en enorm opprustning av idrettsparken med kunstdekke,nye bygg og kansje helt nye ideer som kan gjøre Orkanger sitt hjerte enda mer unikt enn det er i dag. #valg2011

Morten Ebbesen 11.09.2011 20:16
Fantastiske dager i Parken! Med 2 gutter "in action" fra tidlig morgen til sen kveld, kiosktjeneste og burgersteking har det vært en hektisk helg, og vi ville ikke hatt det noe annerledes. Tusen takk til arrangørgjengen, alle spillere, trenere og entusiastiske foreldre:-)

alt for fotball og barna 11.09.2011 19:07
Nok en fantastisk gjennomført Orklacup. GVi gleder oss allerede til neste år. Hilsen stolt Orkangerfamilie

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse