Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Livlig helg: Klart for Orkla-cup og ny torgdag

Orklacup1.jpg

Også denne helga blir artig på Orkanger. OIF fotball tar imot 1000 unge fotballspillere på Orkla-cupen. OIF tilbyr dansekurs i ST-trykkeriet og padling i Gammelosen innimellom fotballkampene.
På torget er det igjen anledning til å selge lopper når Ap inviterer til politikk, sirkusskole og underholdning.

Årets Orklacup er nummer 19 i rekken. Idrettsparken fylles av glade spillere i alderen 9-14 år gjennom hele helga fra Eide (Romsdal) i sør til Verdal i nord. Her blir det topp stemning og mye å se. Og værmeldinga er god!

Detaljene finner du på OIFs hjemmeside. Gledelig nok; mange jentelag er påmeldt.

Under Orkangerdagene ble det tomme ST-trykkeriet tatt i bruk med stor suksess som arena for dansekurs og bandkonkurranse. Under cupen blir det dansekurs igjen.

ST-gården ligger perfekt til midt mellom Idrettsparken og skolene, der mange overnatter.

OIF låner Orkanger Vels kanoer i Gammelosen hvis noen vil ut og padle. Og Orkdalsbanken skateboardpark ligger også og venter på tilreisende barn.

Du vil neppe angre på et besøk i parken lørdag og søndag.

Sist lørdag tok Småbylista initiativ til valgkamp og loppemarked på torget. Lørdag er det Arbeiderpartiet som inviterer. På programmet:

* Sentrumsutvikling på dagsorden.
* Sirkusskole med Kristin Nordsæther.
* Underholdning ved blant andre Tor Kvarsnes, Penjonistkoret og amatørskuespiller og AUFer Ove Runhaug.
* Kulturleder Arne Fagerholt er konferansier.

Orkdal Husflidslag flytter denne dagen inn hos Tråsnella rett ved torget. Her blir det feks mulighet til å strikke sommerfugler.

Thai-damene kommer trolig med eksotisk mat igjen på torget. Og har du lopper å selge er det bare å stille med bord eller et teppe. Salget gikk strykende sist lørdag.

PS: OIF fotballs store løft Orklacupen går altså av stabelen. Og OIF kan dessuten skilte med en nyhet:

Ola Halsen har tatt på seg ansvaret for å videreføre arbeidet med integrering i OIF. Ola gleder seg til oppgaven, henter råd og vink fra blant andre Kolstad forball, og vil gjerne ha innspill og støtte.

Integrering er et satsingsområde for fotballavdelinga på Orkanger. Orkdal og Orkanger har ei stor innvandrerbefolkning. Fotballen har et globalt språk. Den bygger bru mellom kulturer.

Orklacup2.jpg


 

Publisert 09.09.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

terje 09.09.2011 21:55
Fantastisk bra jobba av Oif, spesielt på integrerigssiden. Oif viser i større og større grad at de er den lokale fotballklubben som peker seg ut som distriktets store satsningsklubb. Bredde, mangfold, integrering, samhold, tilhørighet og engasjement. Samt at klubben har kommunens beste arena, infratrukturen og folkemengden.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse