Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Lopper, mat og politikk: Tidenes torgdag på Orkanger

torg3.jpg

Sånn skal torget se ut! Lørdag var det yrende liv med salg av nips, klær, sko, vinyl, husflidsartikler, ost fra Råbygda, honning fra Geitastranda og mat fra Thailand. Politikerne gjorde seg litt lekre, og mange sikret seg et skikkelig godkjøp.
Flere bilder lenger ned.

torg5.jpg

Thai-mat på alle pappfat. Tenk om noen kunne gi oss et slikt daglig tilbud! I Sverige har hvert eneste tettsted med respekt for seg selv snart et gatekjøkken med slikt snadder.

torg6.jpg

Loppis er også mer vanlig i Sverige enn hos oss. Men allerede kommende lørdag kan det hende noen prøver igjen på torget. Dette vil folket ha.

torg7.jpg

Kari Konstad smaker på Småbylistas småbykaker. I år må også folk fra Orkanger sørge for å stemme. 44,2 prosent på Øra ga blaffen for fire år siden.

torg9.jpg

Heidi Ebbesen bød fram ullvarer sammen med produktene til Orkdal Ysteri. Rokoll-ost kan trygt anbefales. Atle Olav Sognli er interessert kunde.

torg91.jpg

Lekre sko fikk nye eiere.

torg92.jpg

Og så - politikk: Småbylistas Ole Morten Øberg Holmeng og Øyvind Bakken serverer kaker, mens listetopp Anja Tjelflaat diskuterer med Venstres Arne Grønset og Christian Bonvik i bakgrunnen. Også Senterpartiet, Arbeiderpartiet og Demokratene var på plass.

torg94.jpg

Hva med et utstillingshode eller et dekorativt vindu?

torg93.jpg

Nymalt i fjeset: Søstrene Ina og Anna.

torg95.jpg

Berit Mæhlen handler vårrull, kyllingklubber og grønnsaker med svinekjøtt. Godbiter fra Thailand.

PS: Orkangervel.no kom i skade for å skrive at Solruns bakeri hadde lørdagsåpent for anledningen. Solrun holder åpent HVER lørdag - heldigvis.

 

Publisert 03.09.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

berit gjølmesli 05.09.2011 20:26
Slik skal det være på et sted som vil kalle seg en småby;gleder meg til kulturhuset kommer i sentrum - og jeg kan vente lenge, lenge.

Eva Akselsen 05.09.2011 08:24
Kjempetrivelig tiltak :-) Ps Det er Solruns heimlaga som er navnet. Ikke Solruns bakeri

Hans Kringstad 04.09.2011 21:08
Torget ligger klart for alle som vil bruke det - helt gratis. Kommende lørdag skal Orkdal Ap ha et arrangement der med underholdning. Da er det bare å henge seg på og legge ut lopper for salg. Thai-damene kommer visstnok tilbake med eksotisk mat også. De trekker kjøpere av lopper, og loppisen trekker kjøpere av mat.

Marit Mjøen 04.09.2011 18:04
Helt enig! Supert at Torget blir brukt! Snart har vi Kulturhus i nabolaget, og da blir det enda mer aktivitet i gata for alle virksomhetene. Jeg er for å støtte opp om lokale småbedrifter!!! Marit M. Orkdal Arbeiderparti

Anita 04.09.2011 13:41
En fantastisk dag på torget, og herlig at så mange møtte opp. Flott initiativ! Vi kom heim med mange flotte loppeskatter. Håper at det blir tradisjon for slike torgdager! Synes det var flott i fjor sommer da det var torgdag hver første lørdag i måneden.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse