Besøkstall

5 644 denne måneden

5 516 601 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Har du lopper? Møt opp på Orkanger torg lørdag

Torg98.jpg

Lørdag klokka 11 starter årets store torgdag på Orkanger. Alle som har noe å selge er velkommen! Sjekk på loft og i kjellere. Flere selgere av lopper har allerede meldt seg. Det blir også salg av oster fra Råbygda, mat fra Thailand, sportsundertøy og lokale strikkeprodukter.
Solruns bakeri holder lørdagsåpent for anledningen.

Bildet over er fra en av fjorårets torgdager i regi av Sentrumsforeninga. I år har disse uteblitt, men lørdag blir det altså fart på torget.

Loppemarked på torg er helt vanlig i andre land. Noen forsøk har vist at det er populært på Orkanger også.

Selgerne kan bli kvitt ting de ikke trenger, og tjene noen kroner på det andre har lyst på. Kjøperne er garantert billige produkter. Det er artig, og mye smartere enn å kaste ting i søpla eller la dem støve ned.

Klær, sko, bøker, plater, nips og bruksgjenstander - alt kan selges på det svenskene kaller loppis.

Alle har egentlig noe å selge. Møt opp! Det eneste du trenger for å selge er et bord til varene eller et teppe til å legge på bakken. Det er meldt varmt og godt vær.

Småbylista har tatt initiativet denne gangen. Tanken er å skape en dag med folkeliv i sentrum. De politiske partiene er også invitert siden det er valgkamp. Og flere vil komme.

Spørsmål? Kontakt Laila Fjeld på 415 21 428.

PS: Lørdag klokka 14 arrangerer det nye foreldreutvalget for skateboardparken åpen dag med gratis mat og drikke. Mer info kommer, eller kan finnes på Facebook-sida Orkdalsbanken Skateboardpark.

 

Publisert 31.08.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse