Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIF tilbake på tabelltopp - Orkla FK fikk 2000 i bot

oif_orkla1.jpg

OIF slo bunnlaget Lundamo 7-0 borte fredag kveld og er tilbake på tabelltoppen i 6.divisjon. Særdeles fyldig referat på OIF fotballs gruppeside på Facebook.
Trøndelag fotballkrets har gitt Orkla Fotballklubb ei bot på 2000 kroner for brudd på overgangsreglementet. Bota gjelder den mye omtalte saken rundt OIF-spilleren Nasratt Rasoli.

Orkla FK har erkjent brudd på følgende bestemmelse:

” § 8-1 Før det kan gjøres henvendelse til spiller i annen klubb med sikte på overgang/utlån, skal klubben gis skriftlig beskjed. Etter at slik beskjed er gitt, skal det gå rimelig tid før spilleren kontaktes.”

Representanter for Orkla FK både forhandlet med Nasratt Rasoli og skrev under overgangspapirer uten at OIF ble varslet. Det skjedde tidlig i juli.

Formelt sett er Nasratt Rasoli fortsatt OIF-spiller.

Orkla FKs styre offentliggjorde selv saken i et leserinnlegg i ST 7. juli. OFK-styret ga karakteristikker av OIF-spillerens personlige og økonomiske situasjon i avisa.

Trøndelag fotballkrets har kun tatt stilling til det formelle bruddet på overgangsbestemmelsene. Saken har imidlertid skapt størst bølger pga opplysninger om at spilleren angivelig fikk et rentefritt lån på 30 000 kroner for å skifte klubb.

Ifølge OIF har Nasratt Rasoli selv gitt detaljerte opplysninger om et slikt forhold. Det var også Rasoli - ikke Orkla FK - som opplyste OIF om at han var på vei over til Orkla FK.

Orkla FKs styre har avvist kategorisk historien om lån. I leserinnlegget 7. juli skrev styret at det aldri har vært snakk om penger.

OIF fotball har som prinsipp ikke å hindre spillere i å skifte klubb. Nasratt Rasoli kommer etter alt å dømme til å spille for Orkla FK i 4.divisjon i løpet av høsten. 

Publisert 11.08.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

forsvarer 16.08.2011 16:14
Absolutt alle i fotballmiljøet vet at Nasratt har fått penger FRA PERSONER I ORKLAMILJØET. Hvorfor måtte Orkla på ulovlig vis begynne å kontakte Nasratt midt i sesongen? Hva er motivet for å øke striden mellom Orkla og OIF ? Hvorfor jobber satsningsklubben til de grader så lukket?

orkdal 15.08.2011 17:25
Dette lukter det skikkelig svidd av.Orkla bør på banen. Tror hverken OIF eller Nasratt har diktet opp kr. 30,000

spiller og lagkamerat 15.08.2011 08:07
Nasrat kom til Orkanger lørdag. Han ytret ønske om fortsatt spill for OIF og forklarte i detalj at han har fått kr. 30 000 fra en person tilknyttet styret i Orkla. Nå må alle fakta på bordet.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse