Besøkstall

315 denne måneden

56 721 076 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Vil lage PR-film for Orkdal til 1,1 millioner

DSC_0024_1.JPG

Orkladal Næringsforening søker Orkdal kommune om 400 000 kroner i støtte for å lage en promoteringsfilm om Orkdal. Planen er å presentere livet i kommunen på 15 minutter. Kostnadene er beregnet til 1,1 millioner kroner.

Orkladal Næringsforening har inngått et samarbeid med Gammaglimt AS og Christian Falch.

I søknaden om kommunal støtte heter det at Falch har laget en "dreiebok" og at filmen skal dekke alle sektorer i kommunen - blant annert kunst og kultur, natur og rekreasjon, kommunalt tjenstetilbud, landbruk, industri og annet næringsliv, havn, samferdsel og skole og utdanning.

"...vi mangler en moderne og tidsriktig promoteringsfilm for Orkdal kommune som kan benyttes av så vel det offentlige som næringslivet", skriver leder Morten Brataas i næringsforeninga.

Tanken er å vise fram mangfoldet i Orkdal kommune uten å dvele for lenge ved hvert tema, og at filmen samtidig skal ha flere års levetid.

Det er planlagt at alle medlemsbedriftene i Orkladal Næringsforening, kommunen og andre bidragsytere får bruke filmen til promotering.

Fiansieringsplanen legger opp til at Orkdal kommune bidrar med mest - med 400 000 kroner.

Næringsforeninga har vedtatt å bevilge 150 000. Det samme håper man å få fra Orkanger Oljeforum. Andre aktuelle støttespillere er enkeltbedrifter, havna, TrønderEnergi og fylkeskommunen.

Søknaden om 400 000 i kommunal støtte kommer til politisk behandling.

 

Publisert 10.08.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

PT 12.08.2011 13:11
Like utdatert som hoppsport! Sosialemedier er noe som burde prioriteres.

Asle 11.08.2011 09:05
Suverent da får flere se den de store mulighetene det finnes her i dalen. med riktig styring, kan det bli topp! Husk det er snart valg Bruk stemmeretten din!

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse