Besøkstall

315 denne måneden

56 721 076 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Slik kan torget brukes: Privat loppemarked

Loppmarked2_1.jpg

I helga var det privat loppemarked på torget. Et partytelt og noen bord, og vips: Folk strømmet til. Handelen gikk strålende.

I fjor prøvde sentrumsforeninga med torgdager med handel og underholdning for å skape mer liv i handlegata. Mye folk kom da også. Men det har vært vanskelig å få nok butikkeiere til å organisere torgdager i tillegg til at de skal ta seg av forretningene. I år har torgdagene uteblitt.

Lørdagens forsøk med loppemarked er imidlertid en ide flere kan kopiere. Orkanger Vel stiller med partytelt.

Kari, Turid og Kirsti gikk gjennom skuffer og skap. De satte prisene lavt, og folk handlet klær, smykker, parfyme, solbriller - og ikke minst sko - over en lav sko.

Loppemarked_1.jpg

 

Publisert 07.08.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Erik Prestmo 08.08.2011 11:28
Men MÅ det foregå på lørdag? Vi besøkte Odense i fjor sommer der er det torgdag i ei gågate bare et par hundre meter fra Rådhuset, midt i byen. Uten lokalkunnskap og som en Kamikazeflyger lot vi GPSen styre oss rett på gata og fant en gratis parkeringsplass midt i byen! O g der var det torg ja, dusinvis av bord med gammelt og brukt, klær og snurrepiperier..... Så om det er vanskelig å få til dette på lørdag eller en ukedag, hvorfor ikke etter kirketid på søndagen - gjerne med boiller og kaffe fra vårt nye serveringssted vis-a-vis torget! Kunne bli en fin tradisjon det, feks første søndag i måneden, sommeren gjennom for å ta det pent til å begynne med, og med jordbærselgere, belteselgere og garasjesalg-selgere i fin blanding! Dessuten savner vi Am-car gjengen de lovtre å vise oss bilene sine i fjor.... EP

Kare Ingebrigt 10.08.2011 22:40
Ka i alle verdens dager. Sammenligning med Odense? Bli feil.

Marit Mjøen 07.08.2011 22:39
Supert innslag i bybildet med loppemarked på Orkanger-torget. Jentene bak disken laget virkelig liv og røre og varene gikk unna ... Kay Landrø med jordbæra sa at endelig fikk hun selskap av flere torgkoner! Dette må gjentas!!

berit gjølmesli 07.08.2011 13:00
Flott tiltak av orkangerungdommene, jeg er ei gammel kjerring på snart 60 år som endt opp med et par nye tennissko med gummisåler; perfekt til bruk i båt. Kom dere ut av lokalene butikkeiere og bruk Torget! Det er også en idè for de frivillige organisasjonene å vise seg fram og få nye medlemmer.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse