Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Debatt i sommervarmen: OIF, OFK og idrettsrådet

oif_orkla2.jpg

Det strømmer på med innlegg til gjesteboka om kuppet i idrettsrådet og overgangsstriden mellom OIF og Orkla FK. For første gang antyder en som deltok i aksjonen mot Rudolf Larsen hvorfor dette skjedde: Valgkomiteens forslag på Larsen fra OIF som kandidat var en "hevn" mot andre lag.

Tilliten mellom idrettslag i bygda ser med andre ord ut til å være på et  bunnivå. Idrettsrådet skal visstnok planlegge et forsoningsmøte mellom lagene.

Men nettopp idrettsrådet var gjenstand for et kupp som sendte tillitsforholdet til bunns. Vi får se om den innkuppede Knyken-lederen Thor Arne Johnsen er rett mann til å drive diplomati.

Etter valget i idrettsrådet har Johnsen prøvd å så splid internt i styret i Orkanger Vel fordi undertegnede skriver om det som skjer.

I tillegg har han løyet i ST om finansieringa av Nye Knyken.

Nok om det.

I diskusjonen om en OIF-spillers overgang fra OIF til OFK blir alle anonyme innlegg med påstander om bestikkelser osv avvist.

Skriv under med fullt navn hvis du retter alvorlige anklager mot noen.

Orkla FK har erkjent brudd på overgangsreglementet, og fotballkretsen varsler straff for det.

Fotballklubben nekter imidlertid kjennskap til at spilleren skal ha fått et rentefritt lån på 30 000 kroner for å skifte klubb. Dette har han selv fortalt om i detalj til OIF-tillitsvalgte.

Men: Det han har sagt må jo ikke nødvendigvis være sant.

For øvrig har Orkla FK i et brev konkretisert anklagene styret rettet mot OIF i et leserinnlegg forrige uke. OFK hevder i ST at hverdagen for spillere og tillitsvalgte består av trakassering fra OIF.

De to konkrete eksemplene:

* OIF fotball har malt over OFKs logo på stadionuret på hovedbanen.

* En OIF-tillitsvalgt skal ha skjelt ut to OFK-spillere fordi de lånte (flyttet) to av OIFs mål uten å spørre.

Ut over det gjentas generelle beskyldninger om bruk av ukvemsord.

Orkla FK konkretiserer ikke anklagen om at OIF har kontaktet OFK-spillere ulovlig.

Hans Kringstad

 

Publisert 18.07.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

målet 23.07.2011 12:10
Agendaen til Orkla og Orkdal IL er enkel som bare det. Få lagt ned OIF fotball og deretter ta over styringen av fotballaktiviteten i Idrettsparken.

hvilken agenda? 23.07.2011 01:59
Idrettsrådets nye leder har ikke snakket sant i avisen og samtidig ringt rundt til medlemer i Orkanger Vel i forsøk på å lage indre splid. Ikke særlig samlende for idretten i Orkdal kommune å opptre på denne måten. Rudolf Larsen har aldri vært i nærheten av lignende overtramp. Hva er det Johnsen, OIL og Orkla er ute etter på Orkanger? Hva er deres agenda ?

OVERTRAMP 19.07.2011 21:04
Hovedbanen i idrettsparken er ikke lenger hovedarenaen til Orkla. Orkla bruker I SESONGEN 2011 Fannremsbanken og kunstgraset i idrettsparken som hovedarenaer. Overmaling av Orklalogoen på hovedarenaen til OIF er helt etter normalen. Dette er det beste konkrete eksempel på overtamp mot Orkla fra Oifs side. Dette sier ALT !

barnsli 19.07.2011 00:50
Gud bedre for no barnsli kritikk.

Så den.... 18.07.2011 12:22
Og poåstanden om "hevn" understreker vel bare den triste tilstanden vidregående utdanning befinner seg i i kongeriket - om man som presumptivt voksne mennesker ikke har bedre å fare med! Nå har vi hørt "misunnelse" i månedsvis, vi får vel høre "hevn" i månedsvis også - når skal fannremsfraksjonen sette seg ned som vokse og diskutere realiteter i stedet for utenomsnakk? Rudolf Larsen er en herdet politiker. Hans holdning er grei, han tar nederlaget i avstemningen til etteretning, og går vidre - han har nok opplevd både verre nederlag og verre svik i sin lange politiske karriere. I så måte er dette en storm i vannglass. Men skal vi komme videre, er det på tide at OFK/OIF innser hva de har stelt i stand og hva de har narret ubefestet ungdom med på - blant annet uprovoserte angrep på flere orkanger-familier. Det er et tungt ansvar, og ingen av de ansvarlige har så mye som en kommentar, eller viser et fnugg av empati. Det er grovt. Fordi det faktisk er straffbart, det deres proselytter har gjort. Om ikke de som sitter med ansvaret rydder opp, kan dette fort ende med katastrofe, og ansvaret for dette ligger ikke på Orkanger. Erik Prestmo

spiller 18.07.2011 11:43
Denne useriøse kritikken viser at Orkla ikke har noen ting å fare med. Det mest barnslige jeg har hørt er DISSE TO KLAGENE. Det om overmaling viser nivået på seriøsiteten.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse