Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Ukeslutt - de som dolket Rudolf Larsen i ryggen

Rudolf_Larsen_1.jpgForrige uke kunne Midt-Norge lese Adresseavisens kommentar om at Jorodd Asphjell dolkes i ryggen av sine egne. Analysen bommet: Asphjell er møtt med åpen kritikk. Han er aldri utsatt for noe bakholdsangrep.

OIF-leder Rudolf Larsen er derimot dolket i ryggen. I dagens Ukeslutt i gjesteboka kan du blant annet lese hvem de 27 var som kuppet Orkdal idrettsråd i mars - fordi Rudolf Larsen har "feil" meninger.

Larsens store "feil" var motstanden hans mot å spontanbevilge penger til en hall på Follo som vil konkurrere med Orklahallen. I dag ser vi resultatet:

Bane 3 blir utsatt pga pengemangel. Orkdal kommune bidro i stedet til at en hall på Follo kommer først.

Orkdal kommune KUNNE ha bygd ut bane 3 da entreprenørene hadde lite å gjøre og prisene var lave under finanskrisen. Ordføreren brukte nettopp denne perioden - trass i byggestopp (dispensasjon) - til å bygge på hotellet sitt billig.

Men Idrettsparken og Orklahallen ble satt på vent mens private anlegg blomstret ved hjelp av kommunale tilskudd.

Dagens Ukeslutt fører sikkert til nye anklager om mobbing og personforfølgelse. "Hjernedød" er et uttrykk som blir brukt - trolig om undertegnede - på STs nettsider i dag.

Slikt leser du ikke på orkangervel.no. Jeg vil gjenta oppfordringen: Kom med konkrete eksempler på usaklige personangrep hvis du finner noen på Orkanger Vels nettsider.

Et av de viktigste bidragene til grendestriden fant sted i Orkdal idrettsråd i mars. OIFs leder var foreslått som ny leder av rådet siden vervet går på omgang.

Idrettsrådet er et samarbeids- og kontaktorgan, og har tradisjonelt ikke vært noen arena for kamp.

Normalt sender lagene en representant hver og får gjennomført valg og formalia ganske kjapt. OIF-lederen gikk derfor til årsmøtet intetanende om hva som ventet ham. 

Fem idrettslag valgte å stikke en dolk i ryggen på idrettsleder Rudolf Larsen fordi han mente noe annet enn dem selv.

Planen ble holdt hemmelig for OIF, selvsagt, og for Glimt. Glimt var trolig ikke til å stole på.

Delegatene fra de andre lagene hadde en eneste oppgave: Å stemme på et planlagt benkeforslag på OILs Thor Arne Johnsen, og dermed hindre at Rudolf Larsen ble valgt som leder av Orkdal idrettsråd.

Så mange delegater klarte kuppmakerne å samle:
Svorkmo/NOI: 7
Orkdal IL: 6
Orkla Fotballklubb: 5
Orkla Fjellsportklubb: 5
IL Fjellmann: 4

Sammen med en stemme fra Orkdal Taekwon-Do ga det resultatet 28-2.

Hvem de 27 vinnerne var? Se Ukeslutt, eller se deltakerlista her.

Hans Kringstad

 

Publisert 30.06.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

lei grendestrid og ryggdolking 07.07.2011 17:33
Ser i lokalavisa at bl.a Kringstad blir beskyldt for opphissing til grendestrid ved skrivingen rundt idrettskuppet. Fullstendig feil. Hvis kuppet ikke hadde funnet sted hadde vi ikke hatt noen grendestrid i og rundt idretten i Orkdal under dette temaet. Kuppet er alene grunnen til den stadig voksende grendestriden.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse