Besøkstall

315 denne måneden

56 721 076 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Farvel til Vannspeilet for denne gangen

vannspeilet12_1.jpg

Vannspeilet 2011 er historie. Litt dårligere besøk enn det burde ha vært. Litt kaldere enn ønskelig. Men magisk stemning i et magisk område.
De amerikanske artistene CunninLynguists roste Gammelosen i Adresseavisen. Bildet viser vannspeilet ved Vannspeilet.

Gammelosen ble sin tid vedtatt fylt med stein og fabrikker av Orkdal kommunestyre. Dårlige tider (ingen tomtekjøpere) og Orkanger Vel reddet denne siste resten av Orklas utløp.

Det skjedde rundt 1980. Ildsjelene i velforeninga den gangen bar navn som Agnar Nærvik, Leif Metliaas og Gunnar I. Ustad. De var politikere og tillitsvalgte i Orkanger Vel.

Fredag sto artister fra USA på stranda i sør og fortalte pressen hvilket inntrykk omgivelsene gjorde på dem.

DSC_0009_1.JPG

 

Ikke mange festivaler kan skilte med ei strand som Gammelosen. Bildet er tatt fredag kveld like før rap-stjernen Chamillionaire entrer scenen.

Også breddetilbudene Før Vannspeilet i kulturhallen Trykkeriet ble en stor suksess. Over 100 voksne var på danseoppvisninga som avsluttet kursene (bildet under).

Trykkeriet_1.jpg

Mange deltakere på festivalen har allerede skrevet på Vannspeilets facebook-sider og bedt om å få reprise neste gang. På Facebook ligger også filsnutter.

Først mannen som badet under showet til Chamillionaire. Den amerikanske rapperen kommenterte intermessoet fra scenen.

Så noen sekunder med CunninLynguists.

Og dette skrev Adresseavisen om Chamillionaire. 

 

Publisert 26.06.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Mona 28.06.2011 11:17
vaktholdet var absolutt bra! var der hele helgen jeg, (edru, så fikk med meg så og si alt) og kan ikke gjøre annet enn å skryte av dem! selv om det ble en "tragisk" slutt, så var selve festivalen en SUKSESS!! tenk dere alt de har fått til på så kort tid! supert synes jeg!! :) dere som mener noe annet, tviler jeg på at var der og deltok.. :) gleder meg allerede til neste år!

Mann56 27.06.2011 17:03
Synd at festivalen skulle ende på tragisk vis. Jeg mener at dette arrangementet behøvde flere vakter, og man kan slettes ikke konkludere med at denne festivalen var en suksess.

voksen 27.06.2011 21:04
Selvsagt er det trist når slike ting skjer. Men det kan skje overalt, og vaktholdet under Vannspeilet 2011 var faktisk VELDIG bra. Det er tendensiøst å påstå at festivalen ikke var en suksess p.g.a. dette, det er grenser for hva vakthold kan utrette når ugjerningen fant sted utenfor festivalområdet. Da er det langt farligere å bevege seg ute en vanlig lørdagskveld, farer lurer over alt. Man må for all del ikke slutte å arrangere slike festivaler fordi noe slikt skjer og passe seg for å konkludere med sammenheng mellom dårlig vakthold og tragiske hendelser. For Vannspeilets del tok de vaktholdet meget seriøst, vel vitende om at festivalen ville følges med argusøyne.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse