Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Ukeslutt: Når Adressa ser verden fra Knyken

Kroks__ter_1_1.jpg

Onsdag grep Adresseavisen fatt i Knyken-saken på kommentarplass. Journalist Kjetil Kroksæter har analysert samfunnet vårt:
* Jorodd Asphjell er et offer for bygdedyret.
* Det er folk på Orkanger som har vekket dyret til live.
Sterk kost, men slik ser nok verden ut fra Knyken. Les mer i Ukeslutt i gjesteboka.
Og OBS...


...husk toppkampen i Idrettsparken lørdag:

OIF (A-laget)-Buvik2 klokka 15.00.

Med seier inntar OIF tabelltoppen. Møt opp og hjelp dem!


 

Publisert 24.06.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Til Kjetil Kroksæter 26.06.2011 20:38
Har lest ditt tilsvar i gjesteboka. Først det jeg er enig med deg i: Det er ikke noe stort poeng å trekke fram ditt postnummer. Tror ikke din kommentar i adressa er skrevet fordi du er "fannremsbøgg". Det jeg derimot ikke kjøper er argumentet om at Jorodds roller i utbygginga av Knyken er nok belyst fordi Kringstad skriver om det på denne sida. Er det virkelig ikke av interesse for Adressas lesere fordi det er omtalt på Orkanger vels kjemmeside? Det ser ut til å ha vært et par tusen innom daglig i løpet av denne måneden i følge telleren i margen. Adressa når vel "litt" flere? Etter å ha hausa Jorodd opp som Trøndelags mektigste i idretten vil mange mene at din avis også bør rette et kritisk søkelys på hvordan han bruker sin makt. Men det er en kjent sak at journaliser er flinke til å rette kritikk mot andre, men er uhyre lite flinke til å takle kritikk selv. I og med at du nå er kritisert kan vi vel glemme å se et kritisk ord mot Jorodd fra din penn? Eller har du integritet til å ta en ny vurdering av Adressas vinkling av sin omtale av Jorodd?

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse