Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Sydlandsk på Orkanger: Hip hop-kurs og Frivillig-åpning

Frivillig3_1.jpg

Det kokte i Orkanger sentrum lørdag. Frivilligsentralen sørget for offisiell åpning i nye lokaler i Hjørnet-gården. Der koste de voksne seg mens ungene deltok på hip hop-kurs i ST-bygget. Og kundene strømmet til May B Lille Hus og Tapasen.
Sånn skal et sentrum fungere.

På bildet over ser du vertinna sjøl, daglig leder Aashild Grønning ved Frivilligsentralen i signalrødt. Aashild og medhjelperne bød på kaffe og vafler. Og inne i de romslige lokalene er det utstillinger som er verdt et besøk.

Frivillig1_1_1.jpg

Orkanger har altfor få gatemusikanter. Anders Storsand, Tor Kvarsnes og Kai Roger Magnetun gjorde noe med det lørdag.

Frivillig2_1.jpg

Og sånn var utsikten fra loftet hos May B Lille Hus da nyåpninga av Frivilligsentralen var vel overstått.

På den andre siden av gata foregikk like morsomme ting. Denne uka er ST-kvartalet kulturhus enten politikerne vil eller ikke. Den tomme trykkerihallen blir en pulserende kulturhall som trekker folk til sentrum og gir gode opplevelser til både små og store.

dans2.jpg
Lørdag var det blant annet kurs i hip hop-dans med instruktør Veronica Mortensen (bildet over).

Aktivitetene i kulturhallen danner opptakten til Vannspeilet 2011.

Programmet er imponerende. Det inneholder alt fra flere typer dansekurs for forskjellige aldersgrupper og til bandkonkurranse.

dans3.jpg

Enda et glimt fra kulturhallen der det blir yrende liv uka gjennom - og etter hvert tøffere lyssetting. Andre kommuner har oppdaget hvor naturlig det er å fylle gamle industrilokaler med kultur og opplevelser.

 

Publisert 18.06.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

berit gjølmesli 18.06.2011 18:44
En utmerket demonstrasjon av hvordan et sentrum i en kommune skal være - folk i gatene, barn og aktiviteter. Håper politikerne ser hva dette er verdt for en kommune.Alternativet er min og din sofa og TV.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse