Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Ukeeslutt: Mest om Jorodd og Knyken

Knyken4_1.jpg

Klokka 07.40 onsdag kom det ei melding på mobilen til lederen i Orkanger Vel: "Rasshøl".
Avsenderen var redelig nok til å sende fra åpent nummer, og der stopper den saken. Det er lite å bry seg om.
Men bakgrunnnen var åpenbart kritikken mot Nye Knyken og Jorodd Asphjell. Les mer om det i Ukeslutt.

 

Publisert 10.06.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Lånegaranti 11.06.2011 22:56
I spørsmålet om ytterligere lånegaranti til Nye Knyken kan det anbefales samme løsning som er benyttet flere ganger opp gjennom historien ved store prosjekter i OIF-regi: de som går i spissen signaliserer egen tro på prosjektet ved å stille egne hus som sikkerhet ved opptak av lån. 5-kløveret som har gått i spissen her kan lett! stille sikkerhet for et lån på bortimot 10 millioner og bør nå gjøre det, i all anstendighets navn. I tillegg kan Magne Fossbakk, når han nå trår til i stilling som daglig leder i Nye Knyken, frasi seg lønn fra Nye Knyken (pensjonist) og på den måten bidra til å fristille midler til driftsbudsjettet. Det vil gi dobbel virkning ved at driftsbudsjettet reduseres og ved at lønna går til å betjene lånet og berge husene som er stilt som sikkerhet!

mødre 10.06.2011 20:17
Rasshøl på sms er en ting, men sjikane mot idrettsengasjerte familier på Orkanger har blitt en slags sport for en knippe uoppdragne voksne menn på 18-19 år fra litt lenger opp i bygda. Denne gjengen bør snarest bli satt på plass. Ingen unskyldning for slik oppførsel.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse