Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIF knuste Gimse 5-1 i Idrettsparken

OIF_Gimse_1.JPG

OIF slo Gimse 5-1 tirsdag kveld (bildet). Orkangervel.no beklager dypt at reisefravær hindret dekning av kampen. Men nedenfor finner du et grundig referat fra OIF fotballs egen side på Facebook. Her er den oppmuntrende tabellen. Den viser at Buvik2 og Skaun må slås om det skal bli opprykk.
Skaun er det mulig å slå HJEMME 7.juni.


Laget: Tore Jønland- Erik Solheim, Odd Håkon Bach, Espen Berg, Roar Krokstad- Øyvind Solheim, Morten Knutzen, Ottar Ustad- Per K Mogstad, Tom Even Gundersen, Nasratt Rasoli

Innbyttere: Øyvind Bakken, Øyvind Henningsen, Anders Ustad, Hawkar Maras Omer, Øyvind Halvorsen.

1-0  Ottar Ustad (Tom Even Gundersen)

2-0  Tom Even Gundersen (Nasratt Rasoli)

2-1

3-1 Øyvind Solheim (Ottar Ustad)

4-1 Nasratt Rasoli (Morten Knutzen)

5-1 Hawkar Maras Omer (Per K Mogstad)

Gult kort: Tom Even Gundersen, Morten Knutzen.

 Det var et heltent Orkanger-lag som tok imot Gimse som har hatt en brukbar sesongstart (10-1 mot Lundamo, uavgjort mot Meldal 2 og Leik og 2-1 tap mot Orkla 2 sist). Gutan var innstilt på å bedre spillet etter middelmådige kamper mot Orkla 2 og Leik. OIF har justert formasjonen litt og var samtidig bestemt på å komme rasker i gang. Så langt har vi ikke scoret i førsteomgang.

Det viste seg raskt at taktikken lyktes fra starten av. 1-0 ved Ottar og 2-0 ved Tom Even i løpet av 6 minutter ga et signal om at OIF hadde funnet tilbake til taktene fra treningskampene. Det var skudd i stengene og annulerte mål også. Midtbanen var mer balansert og indreløperne kom stadig på løp. Gimse hadde ikke mange sjanser, men scora på sin første skikkelige sjanse, og det var en kort stund spekulasjoner på om de kunne komme tilbake. Men Øyvind Solheim kom i sinnsykt tempo på løp inn i feltet og banka inn en retur fra keeper etter at Ottar hadde stussa et frispark. 3-1 til pause, og kun et tidlig Gimsemål i andreomgang kunne gi spenning i kampen.

Det ble imidlertid OIF som scora tidlig igjen. En nydlig overgang på venstresida der Roar bryter, spiller Morten inn på midten som på direkten sender Nasratt på løpetur mot et par Gimseforsvarere. Det gikk som det ofte gjør: Nasratt drar seg forbi. Alene mot keeper gjør han ingen feil, 4-1.

OIF foretar 5 bytter i andre omgang + at Solheimbrødrene blir bytta inn igjen på slutten. Det ser ikke ut til å endre kampbildet i særlig grad. OIF kjører kampen og etter et innlegg fra PK kan Hawkar på en touch sette ballen i mål. 5-1.

Roar ble flytta fram på slutten og kom stadig til sjanser, men fikk ikke ballen i mål. Bittert for undertegnede som hadde 6-1 på måltipsen. Isteden var det Vegard Knutzen som stakk av med gavekortet på BOAO. (Sitter igjen med en følelse av at Roar skylder meg et måltid).

Det ble etter hvert trangt på sidelinja. Innbytterbua lakk som ei sil og har et høl over halve benken. Vi har et håp om at vi får fiksa det til neste hjemmekamp. Ellers viste lagleder Ole Morten Holmeng seg å være lett på foten når lokalavisas fotograf tok bilder av OIF-leiren. Han skvatt unna like raskt som Øyvind Halvorsen skvatt unna arbeidsoppgaver på dugnaden sist. Lokalpolitiker Ole er tydeligvis bevisst på hvordan han framstår i media og ville ikke bli avbildet i Søra i en for trang stadionjakke.

Til tross for vind og regn var det anslagsvis 70-80 tilskuere som hadde tatt turen til Idrettsparken. Med godt spill og med oppholdsvær vil nok enda flere ta turen til loklaoppgjør hjemme mot Skaun i neste kamp, 7. juni.

Banens beste: Morten Knutzen

 

Publisert 25.05.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse