Besøkstall

315 denne måneden

56 721 076 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIF-Orkla 2-2 etter to brente OIF-straffere

oif1_orkla3.jpg

Mye folk, stor stemning og høydramatisk i Idrettsparken da OIF og Orkla2 spilte uavgjort 2-2 tirsdag. OIF lå under 0-2 til det gjensto 25 minutter. Derfra og inn var det bare ett lag på banen. De blå og gule brente sin andre straffe for kvelden på overtid.
Men det var artig lell.
Tom Even Gundersen med en heading på bildet. Se bilder fra folke- og fotballfesten nedenfor.

Fotballen først: Mye nerver og prestisje - et merkelig fenomen for 6.divisjon. Men den som kjenner historien skjønner hvorfor.

Orkla2 var livsfarlige på kontringer før pause og kunne ha ledet mer enn 1-0. Men OIF hadde også store sjanser, som på bildet under. Ballen ville ikke inn.

oif1_orkla6.jpg

Kampen så ut til å være avgjort da Orkla økte til 2-0 etter 12 minutter i andre omgang. Men gradvis tok OIF over, og sjansene kom på løpende bånd.

Espen Berg glemmer neppe denne kvelden på ei stund. Espen var, som vanlig, en av banens beste. Men på 0-2 satte han OIFs første straffe knallhardt i stanga (bildet under).

oif1_orkla7.jpg

Alt håp virket ute. Men så reduserte Tom Even Gundersen fra kort hold etter forarbeid av lynvingen Nasratt Rasoli. Og så dundret Espen Berg inn et frispark fra 20 meter. Orkla-spillerne vaklet bokstavelig talt, og OIF fikk sjanse på sjanse til å ta alle tre poeng. Men alltid sto en kroppsdel i veien.

Da stadionuret viste full tid fikk OIF straffe igjen. Medspillerne overtalte Espen Berg til å ta denne også. Den var like hard som nummer en, touchet tverrliggeren - på feil side - og fortsatte som et prosjektil videre mot låven på Nedre Rømme (bildet under).

oif1_orkla8.jpg

Surt, men kanskje greit nok all den tid Orkla2 kunne ha punktert kampen tidligere.

Så litt om folkelivet. Det var trolig 300 mennesker i Idrettsparken, og faktisk trøkk selv om folk står og sitter spredt om det herjet farlig smitte. Her er noen glimt:

oif5.jpg

Deler av den harde OIF-kjerne med gult og blått flagg på nettinggjerdet.

oif4.jpg

Tidligere sjefssupporter Arne Vangen med Tichanan (7).

oif1.jpg

 

Salg av supporterutstyr. Ikke helt vanlig i 6.divisjon.

 

oif6.jpg

De historiske tribunene i Idrettsparken er ålreit i godvær. Stemning som i gamle dager (90-tallet).

oif2.jpg

Kioskkø i perioder. Få 6.divisjonsklubber opplever det. Eva og Sigbjørn Ebbesen med kaffe.

oif7.jpg

Stein Ivar Leinan sørget for drikke til OIF-spillerne. - Første gang jeg er barkeeper, sa Leinan.

oif_orkla2.jpg

Til slutt et karakteristisk bilde fra matchen sett med OIF-øyne. Orklas keeper snapper ballen foran OIF-angriperne. Orkla-benken jublet for øvrig høyest da fløyta gikk for full tid.

Oppsummert:
* En fin dag for fotball.
* OIF er fortsatt ubeseiret!


 

 

Publisert 10.05.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Gunnar 19.05.2011 15:50
Bra at dere har en egen side der dere fortsetter debatten på deres vilkår. Vises jo godt på kommentarene under at dere er flinke til å gratulere dere selv og ikke minst for vist hverandre hvor godt fornøyd dere er. 5 kommentarer hvor det roses for egne valg. Fantastisk!

terje 14.05.2011 20:22
Masse blide og fornøyde supportere, flest ørbøgg med tilhørighet til OIF FOTBALL OG IDRETTSPARKEN,storkoste seg igjen. Tror ikke hjemmearenaen til Orkla på Fannrem har samme støttespillerne og støtten fra folket på Fannrem. Var ikke mange fans fra bortelaget eller OIL å se i parken.

fotballelsker 12.05.2011 23:26
Suveren kamp og ikke minst stemningen og alle tilskuerene. Tydelig at dette engasjementet var savnet i bygdas fotballmiljø når oif var en del av orkla. Alle fotballelskere må være glade for det som har skjedd etter at oif trakk seg ut av orkla.

Kjell 12.05.2011 19:36
Fæstkveld for lokalfotballen. Hadde ikke oif gått i skilsmisse med oil, hadde fotballaktiviteten fremdeles vært trist og laber i nedre delen av dalføret.

tilskuer 12.05.2011 19:29
Dette beviser en gang for alle at Oif gjorde rett i å trekke seg fra Orkla. Det viktigste med fotball er tilhørighet, identitet og klubbfølelse. Det har Oif, mens det er total manko i orkla.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse