Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Ny maskin - løype for folket!

39_1.JPGOIF kjøper ny løypemaskin til 1,3 millioner kroner for bruk i Ulvåsmarka. Nymaskina vil gjøre marka enda bedre for enda flere vinters tid. Snart går selgere ut både på Orkanger, Fannrem og Gjølme med andelsbrev på 300 kroner stykket. Les mer om aksjonen her

Både konkurranseløpere, mosjonister, barnehagebarn, skoleelever, unge og gamle bruker marka flittig. Løypenettet er på totalt ti mil når det slås sammen med tilstøtende løyper.

Bedre løyper har gitt enda mer bruk, og sist vinter var det hele 4000 registreringer i boka på Kvitsteinan.

Dagens løypemaskin er for dårlig på hardt underlag. Den krever veldig mye av alle frivillige som kjører opp løyper. Derfor en aksjon for å skaffe ny maskin bare fem år etter siste innkjøp. Den gamle er solgt og den nye er allerede bestilt. Nå må vi skaffe det som mangler av penger.

Knapt noe rekreasjonsområde i distriktet kan måle seg med den lett tilgjengelige Ulvåsmarka. Orkanger Vel håper folk slutter opp om aksjonen og kjøper andelsbrev.

Kommunen blir delt opp i roder. Vi trenger mange selgere på Orkanger, slik at hver enkelt ikke trenger å selge mer enn ti andeler. Du kan melde deg på til aksjonskomitéen (se egen link over) eller til noen av rodelederne:

Thor Ingar Halvorsen: 47262093.
Hans Kringstad: 90548998.
Leif Herrem: 48110715.

Nedenfor et glimt fra Ulvåsmarka i vinterdrakt.

38bc_1.jpg

 

 

Publisert 05.11.2008


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse