Besøkstall

315 denne måneden

56 721 076 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Kommunen støtter Vannspeilet 2011 - mot to stemmer

osen4.jpg

Orkdal formannskap vedtok onsdag å støtte lekterfesten Vannspeilet 2011 i Gammelosen med 300 000 kroner. Ordfører Gunnar H. Lysholm (Orkdalslista) og Ivar K. Gangås (KrF) stemte mot å bevilge penger.

Ap foreslo 400 000, men fikk bare med seg FrP ( til sammen 5 stemmer). Dermed endte det med et flertall på 6 stemmer for 300 000 kroner.

Lysholm og Gangås stemte nemlig for 300 000 etter at de først ble stående alene om å avslå hele søknaden.

Sveinung Sundli har allerede fått mye PR for arrangementet - men denne gangen trolig utilsiktet:

Ordførerens reaksjon på en strøm av SMS-meldinger havnet i riksmediene. Bare på NRKs nettsted kom det inn 125 kommentarer fra hele landet.

Temaet engasjerer:  Noen synes Lysholm opptrer som en gammel grinebiter. Andre mener det er helt på sin plass å forklare ungdommen hva som er vanlig folkeskikk og vanlige metoder for å påvirke en politiker.

- SMSene bidro ikke til noen hyggelig helg, sa Gunnar H. Lysholm til RadioAdressa.

Berit Solem (Ap) tok opp ordførerens opptreden i formannskapet og betegnet den som et grovt overtramp. Solem reagerer særlig på at Lysholm ringte og brukte kjeft på nestlederen i Ungdomsrådet - Emma Grønningen (FpU).

Lysholm sendte selv SMSer tilbake til ungdommer like før midnatt der han sammenlignet avsenderne med småunger som vil ha sukkertøy.

Uansett blir det konserter i sørenden av Gammelosen fredag 24. og lørdag 25.juni. Mange har brukt Facebook for å komme med forslag på artister - og mange får viljen sin:

De ønsket seg Erik & Kriss (bildet under) som allerede er booket.

PS: Kommunestyret tar endelig stilling til søknaden 27.april. Men alt tyder på at det er et solid flertall for støtte.


erikogkriss2_1.jpg

 

Publisert 13.04.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse