Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Møt opp i kommunestyret onsdag: Follo-saken avgjøres

defaultimage_3.jpgOnsdag bør den som kan ta fri et par timer besøke Orkdal kommunestyre. Da får du høre hva Arne Grønset og Gunnar H. Lysholm (bildet) sier om å bruke millionbeløp på en hall som vil trekke inntekter ut av Orklahallen.

Siste melding sier at hallsaken starter 14.00.

Akkurat denne dagen fortjener Lysholm & co et publikum selv om møtene går på dagtid.

Tirsdag gikk det rykter både om at Orkdalslista hadde bundet gruppa si - og det motsatte.

Orkdalslista avgjør. Det eneste som er sikkert med Orkdalslista i en slik situasjon er at resultatet er usikkert inntil avstemninga er over.

Ordfører Gunnar H. Lysholm varslet i ST at det var helt uaktuelt å betale 1, 25 millioner til fylkeskommunens hall på Follo. Lysholm sa kommunen har annet å bruke pengene på.

Deretter stemte han for å bevilge 1, 25 millioner.

Så høynet fylket kravet om bidrag til 3,5 millioner. Ordfører Gunnar H. Lysholm varslet i ST i dag (tirsdag) at han vil stemme nei og heller bruke pengene på svømmeanlegg.

En gang etter klokka 14.00 onsdag vet vi resultatet.

3,5 millioner i støtte til Follo-hall kan velte avtalen mellom OIF og kommunen om drift av Idrettsparken og Orklahallen.

OIF skal etter planen jobbe 2500 timer dugnad i hallen i løpet av fem år for å sikre lønnsom drift. Det skjer neppe hvis kommunen subsidierer en fylkeskommunal hall som dermed kan operere med lavere timepris og trekke inntekter ut av Orklahallen.

 

Publisert 22.03.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse