Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Fullt hus i Ulvåsen

Ulv__sFuruRokoll_007_1.jpgUlvåshytta har åpnet for sesongen. Hver søndag kan du nå få både trim i frisk luft, mat og drikke og sosialt samvær. Sist søndag hadde 80 skrevet seg inn i gjesteboka allerede litt over klokka 12. - Kaffemaskina går ikke fort nok, fortalte Jens Olsen, som var vertskap sammen med blant andre Johanne Staveli og Aud Olsen (bildet).

Vertskapet i hytta går på omgang blant trofaste OIFere. Ulvåshytta har blitt et viktig møtested for Orkanger-folk.

Trafikken øker. OIF har nå søkt Orkdal kommune om å overta driften av veien og parkeringsplassen. Støtten for å holde veien i stand dekker ikke lenger utgiftene.

Ulv__sFuruRokoll_002_1.jpgHovedutvalg forvaltning utsatte saken onsdag (22.oktober). Politikerne ville sammenligne med ordningene for veiene til Knyken, Asbøllsaga, Solsjøbygda og Liavatnet, der det også er turløyper. Rådmannen mener det ikke fins penger på budsjettet, og frarår overtakelse nå.

Samtidig har OIF satt i gang aksjon "Løype for folket" for å finansiere ny løypemaskin. Løypenettet i Ulvåsmarka har blitt et aktivum for folk fra hele distriktet. Den gamle løypemaskina holder ikke mål lenger.

Ulv__sFuruRokoll_010_1.jpgHøsten er for øvrig ei flott tid i marka. Stikomiteen i OIF har lagt til rette slik at du kan gå relativt tørrskodd langs en rekke traseer. Skal du til Ulvåsen, er det fint for eksempel å kombinere med en avstikker til utsiktspunktet Furuberget (bildet).

Andre turforslag finner du blant annet i boka "40 turer i Orkdal". Den kan du bestille på e-post ved å klikke på annonsen til Orklaposten forlag på hjemmesida vår. Mange av turforslagene er fra Ulvåsmarka.

Under ser du et glimt inne fra Ulvåshytta søndag (26.oktober).

Ulv__sFuruRokoll_008_1.jpg

 

 

Publisert 26.10.2008


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse