Besøkstall

315 denne måneden

56 721 076 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Ukeslutt: Hvorfor OIF er fortvilt over Jorodd Asphjell

Idrettsparken_002_3.jpg

Uka startet med Jorodd Asphjells besøk i Idrettsparken. Den endte i politisk kaos rundt OIF, Follo og Orklahallen. De to sakene henger nøye sammen. Onsdag 23. mars kan bli en skjebnedag for idretten og parken.
Les mer i gjesteboka om hvorfor fortvilelsen igjen brer seg på Orkanger: Ukeslutt.


For øvrig går spillet om Orklahallen og Follo videre. Fylkesutvalget møtes tirsdag - dagen før Orkdal kommunestyre skal stemme over kommunal støtte til fylkets hall.

Saken står ikke på saklista. Saken eksisterer faktisk ikke hos fylkeskommunen, som er byggherre.

Saken eksisterer kun som en muntlig påstand fra entreprenøren og skolens rektor om hva det vil koste å bygge dobbelt så stor hall som vedtatt - og en påfølgende, velregissert kampanje.

I tillegg eksisterer den nå som et 6-5 vedtak i Orkdal formannskap.

Fylket kan punktere Follo-prosjektet før ordfører Gunnar H. Lysholm og de andre i kommunestyret må stemme over Arne Grønsets forslag om hallstøtte onsdag.

ST trykket fredag en lederartikkel for Follo-hall. Det er selvsagt greit. Men kanskje burde lederen ofret i det minste en setning på det som gjør saken vanskelig:

Følgene for drifta av Orklahallen.

Det er ikke tema i ST, som konsekvent vinkler på "håp om Follo-hall."

Hans K.

 

Publisert 18.03.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Desto større grunn til å være på vakt NÅ! 20.03.2011 11:01
For vi må lære oss til å ta 7320 på alvor, her på Orkanger! Mens vi er opptatt av å debattere forrige utspill i bygdastriden og forsøke å minske skadevirkningene av forrige utspill, og å forhindre at det blir bygget en Hall 4 på Follo (som naturnødvendig vil ødelegge alle halltilbud i dalføret....) så må vi lære oss til å være PROAKTIVE og ta dem på alvor. Når de triumferende poster her og i Søra at vi bare kan vente oss når de får til full, innendørs fotballhall på Follo, må vi ta det på ALVOR! For akkurat når vi er som mest opptatt med Hall 4 - så sitter Fossbakk og Asphjell, sammen med en myriade av politiske- og idretts-kontakter, sammen med Eggen og andre for den del, og legger den hemmelige kabalen som sikrer full politisk oppbakking like inn i regjeringskontorene, og full kommunalpolitisk oppbakking (det har jo vist seg lett å få til!) og en økonomisk kabal som går opp - i allefall inntil drift og vedlikehold og banklån skal forsvares.... for en splitter ny, innendørs fotballhall, enten på Follo, eller på Grøtte, eller hvor de nå måtte klare å klemme den inn, enhver plassering er god, så lenge den ikke kommer i Idrettsparken eller nedenfor Follo! Dette er det som står på timeplanen NÅ, og det må vi ta på blodig alvor og ta opp NÅ! For nå kan vi ikke la oss overraske av et fait accomplice flere ganger! Erik Prestmo

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse