Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIF tapte 20-28 mot Meldal

oifMeldal3.jpg

Meldal ble for sterke for OIF i lokaloppgjøret i Orklahallen fredag kveld. Bortelagetvant 28-20 etter å ha ledet 16-10 ved pause. Meldalingene kontret OIF i senk foran fullsatte tribuner. På bildet er OIFs Hege Kvernrød gjennom i første omgang.Meldal var sterke i forsvar og raske på kontringer. OIF knappet inn ledelsen til tre mål midt i andre omgang (16-19), og hjemmepublikum øynet håp om opphenting. Men derfra og ut raknet det (mer tekst under bildet).

oifMeldal1.jpg

På bildet over blir Oda Sterten fra OIF ettertrykkelig pakket inn av aggressive Meldal-forsvarere. Meldal løftet seg nok en gang i møtet med OIF.

Hjemmelaget ledet for øvrig med to mål helt i starten - uten at det holdt i mange minutter. Bildet under (mer tekst under bildet av Elisabeth Rønningen og Oda Sterten).

oifMeldal2.jpg

Sesong nummer to etter opprykket til 3.divisjon har uansett gått over all forventning for et lag med fullt av spillere under 20 år.

I stedet for å kjempe for å berge i divisjonen, slåss OIF med Meldal og Melhus/Gimse om 3.plassen. OIF ligger fortsatt på 3.plass. Meldal og Melhus/Gimse følger på de neste plassene med samme poengsum (23).

OIF har Ranheim2 hjemme i den siste kampen. Her er resultater og tabell.

Et glimt fra tribunene:

oifMeldal4.jpg

En annen god nyhet i ei uke som har vært vanskelig politisk for idrettsmiljøet på Orkanger:

Løypekjørerne i OIF ski fikk 10 000 kroner i gave av Orkdal sparebank. Bankens begrunnelsen er veldig god:

OIFs dugnadsgjeng får barn, unge og voksne ut i naturen. De bidrar til helseforebygging, øker trivselen for folk og rekrutterer nye skiløpere. Dessuten binder de sammen løypenettet i to kommuner - Skaun og Orkdal - og demonstrerer forbilledlig dugnadsånd.

Her et bilde Atle Wormdal og sjekken. Til venstre løypelegger og humorist Bjørn Årlivoll.

10000_til_ski_1.jpgmed

 

Publisert 18.03.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse