Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Historisk bilde: OIF fotballs første seniorer siden 1997

OIF_senior_1.jpg

Her ser du seniorstallen til OIF før avspark i 6.divisjon. Ikke alle kunne møte til fotografering, så det er "bare" drøyt 40 med på bildet. OIF fotball har dessuten engasjert trenerkoordinator. Og fire har nå tatt UEFA C-kurs som trenere.

OIFs gjenreiste seniorfotball stiller som kjent to lag i 6.divisjon. Fra april er det duket for prestisjefylte lokaloppgjør i Idrettsparken.

Fotballavdelinga har nå engasjert Rune Lynum som koordinator for trenerne. Dette er en nøkkeloppgave, ifølge sportslig leder Liv Janne Syrstad.

Rune skal være bindeleddet mellom trenerne og styret. Han skal veilede og se til at kvaliteten på treningene er gode både for små og store. Rune Lynum har bred erfaring som trener.

Funksjonen som trenerkoordinator er et middel for å gjennomføre OIF fotballs utviklingsplan.

Planen skal sikre at det som skjer i klubben er i tråd med klubbens sportslige og administrative mål.

"I den grad det ikke er samsvar mellom det som står i planen og den virkeligheten vi ser rundt oss, skal styret i klubben sette i verk tiltak for å justere dette”, heter det i utviklingsplanen.

Under et bilde av sportslig leder Liv Janne Syrstad og trenerkoordinator Rune Lynum:

LivenRune_1.jpg

Rune Lynum skal være tilgjengelig for alle klubbens trenere etter behov, og delta på økter med trenerne og lagene på treningsfeltet og i kamp.

OIF fotball skal være en holdningssterk og inkluderende klubb som satser på bredde under mottoet "Fotball for alle". OIF har tatt konsekvensen av at kvalitet på trening er viktig ved satsing på bredde for barn.

Hele 20 av klubbens fotballtrenere deltar når OIF sammen med Trøndelag fotballkrets arrangerer barnefotballkurs over fire kvelder i Idrettsparken i mars.

Fire av klubbens trenere har i vinter tatt UEFA C-kurset gjennom fotballkretsen. De fire skal jobbe med barn i OIF minifotball og barnefotball.

Kursene fokuserer på bruk av gode metoder som bygger opp selvtillit og trivsel. Klubbens mål er at flest mulig skal spille fotball lengst mulig.

Her er de nye UEFA C-trenerne: Fra venstre Tore Prestmo, Petter Togstad, Rudolf Gjengstø og Jon Forvik.

Tubenmfl_1.jpg

 

 

Publisert 06.03.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

tuben 07.03.2011 12:25
note to self : Ta barten tuben!Alltid ta barten!

medlem 07.03.2011 00:54
Når vi vet hvor uheldig han kan være må jeg si at Prestmo kom svært heldig ut av det denne gang #styremøte

Tore 06.03.2011 23:12
At Rune er inne i OIF er fantastisk bra for klubben. Fotballfaglig meget sterk, og en av de beste trenerne undertegnede har hatt. Sammen med klubbens allerede kompetente trenere MÅ dette bli bra! Tore Tore

Erik Mosbakk 06.03.2011 22:43
Fotogen type, denne Prestmo...

Gode gena! 07.03.2011 00:39
rett og slett.......

OIF klubben i mitt hjerte 06.03.2011 22:14
Bra jobba nye OIF FOTBALL. Stå på videre.Dette ser lovende ut. Gleder meg til seriestart.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse