Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIF inviterer Jorodd Asphjell til Orkanger

orkdalsbank5_1.jpg

OIFs styre tar Jorodd Asphjell på ordet. Klubben har vedtatt å invitere stortingsrepresentanen, idrettsstyremedlemmet, idrettkretsens leder og æresmedlemmet i OIL til åpent møte. Satsinga på Orkdalsbanken stadion (bildet) framfor Idrettsparken er ett aktuelt tema.

Bakgrunnen for medlemsmøtet er den alvorlige kritikken OIFs håndballeder Øyvind Togstad rettet mot Asphjell i ST tirsdag. Jorodd Asphjell avslo å kommentere. Han ba i stedet om å bli invitert til OIF for å gi sin versjon av det som har skjedd de siste årene.

OIFs hovedstyre ønsker et møte mandag 14.mars.

Togstads anklager handler enkelt sagt om rolleblanding og forskjellsbehandling.

Den utløsende årsaken var Jorodd Asphjells arbeid for å få kommunen til å bidra til bygging av en fullverdig håndballhall på Follo i konkurranse med Orklahallen.

Saken eksisterer kun som et utspill i ST fra rektor ved Orkdal vidaregåande skole - med støtte fra Asphjell. Likevel står den nå på saklista til Orkdal idrettsråd 8.mars. Leder i idrettsrådet er OIL-leder Magne Fossbakk.

Fossbakk sa i ST onsdag at han satte opp saken etter en henvendelse fra idrettskretsen (der Jorodd Asphjell altså er leder).

Idrettsparken, som er sentralanlegg for sommeridrett i Orkdal, har forfalt i flere år mens kretsleder Jorodd Asphjell har styrt sponsor- og spillemidler til Fannremsområdet.


 

Publisert 03.03.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Øyvind Bakken 07.03.2011 12:37
Er du ikke OIF-medlem, Prestmo? :)

Neida, åpen for tilbud! 07.03.2011 19:23
Kanskje fra OIL? Ikke medlem av OV heller, har ikke vært tilhenger av medlemsskap de siste tiårene... Jeg taler kun på egne vegne, best slik.

Øyvind Bakken 07.03.2011 23:03
Du taler ikke noe mer eller mindre for Orkanger og OIF om du er støttemedlem enn om du ikke er det vel..? Uansett bør vel et støttemedlemsskap være et minimumskrav for å kunne stille på et slik møte.

NIX 08.03.2011 10:55
Det er politikk som diskuteres, dette styres av politiske beslutninger. Mener du at en venstremann fra Fannrem skal melde seg inn i OIF bare for å komme å redegjøre for sitt syn? Idiotisk og korttenkt. ErikP

Åpent møte?? 04.03.2011 16:53
Ikke rart dere blir spilt ball i hatt av Asphjell, han har gått de gode gamle AUF-kursene han og studert "Tillitsmannen" av E. Gerhardsen og KAN forretningsorden for et møte. "Åpent møte" har en helt presis betydning, og dersom det står så, så kommer jeg og forlanger å få komme inn, og få ta ordet! ErikP

Medlemsmøte i OIF 04.03.2011 12:46
Jeg vil presisere at dette er et medlemsmøte i OIF. Så bare de som er medlemmer,kan delta på møte. Atle Sognli

Formalisme og smålig! 08.03.2011 16:31
Du legger opp til et svært formalistisk møte og behandling av dette, Atle. Du går inn på Asphjells premisser, inn på HANS bane, OG DER TAPER du, FORDI I DEN DANSEN BLIR du FOR LETT i RAUVVA. Du trenger all den hjelp du kan få, så det er nok best om du ærklærer møtete åpent for alle som er interessert, og ikke gjør som dere politikere gjør i slike sammenhenger; tildeler dere selv STØRRE plass og talertid enn oss andre. DERE har ikke monopol på sannheten, ikke på diskusjonen heller, er det så vanskelig å forstå? ErikP

Atle Olav Sognli 09.03.2011 12:11
Jeg legger ikke opp til noe som helst ting. Det er OIF sitt hovedstyre som har vedtatt at Jorodd blir invitert til et medlemsmøte i OIF. Og det er OIF sitt hovedstyre, og ikke meg, som kan forandre på premissene til møte. Så møte er åpent for alle våre 1100 medlemmer :)

Møt opp kara! 04.03.2011 00:58
Men oppfør dokk som folk!!! ep

oifmedlem 03.03.2011 23:25
Er det så lurt med et møte med Asphjell? Vi kommer ingen vei med bortforklaringer. Alle har jo sett hva som har skjedd med Orkla fk og Idrettsutbygginga ellers i lokalmiljøet. Det som har skjedd kan ikke reverseres.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse