Besøkstall

315 denne måneden

56 721 076 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Demokratene først ute med liste til kommunevalget

binga2_1.jpgDemokratene vinner ikke årets kommunevalg i Orkdal. Men partiet er i hvert fall først ute med listeforslag til Orkdal kommune.

Bjørn Inge "Binga" Johansen (bildet) fra Orkanger er listetopp. Ingolf Ustad fra Orkanger står på tredjeplass. Hele lista med tolv kandidater ser du nedenfor.


Her er listeforslaget som er innsendt til kommunen:

1. Bjørn Inge Johansen, Orkanger, f. 1970.

2. Bård Eivind Bakk, Fannrem, f. 1969.

3. Ingolf Ustad, Orkanger, f. 1940.

4. Ann Kristin Johansen, Orkanger, f. 1969.

5. Arild Nilsen, Orkanger, f. 1960.

6. Roy Glærum, Fannrem, f. 1987.

7. Geir Oddan, Orkanger, f. 1972.

8. Shannon Johansen, Orkanger, f. 1970.

9. Marita Haugen, Fannrem, f. 1990.

10. Noah Anthony Johansen, Orkanger, f. 1991.

11. Idar B. Pedersen, Fannrem, f. 1974.

12. Liv Dromnes, Orkanger, f. 1965.

Demokratene har politikere innvalgt i bare sju av landets 430 kommuner.

Partiet mislyktes totalt ved forrige valg i Orkdal. Demokratene fikk sju - 7 - stemmer.

De sentrale stifterne hadde bakgrunn fra Fremskrittspartiet. FrPs tidligere Stortingsrepresentant Vidar Kleppe fra Vest-Agder er leder. Svein Otto Nilsen er nestleder og representerer Demokratene i Trondheim bystyre.

Demokratene er opptatt av norske verdier og tradisjoner, står for en restriktiv innvandringspolitikk og er fokuserer på enkeltindividets rettigheter.
 

Publisert 02.03.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Binga 15.03.2011 13:58
Hei alle sammen er en stund siden jeg har vert her og ser nå at jeg har flere som undrer seg over hva vi ønsker med en ny liste. Det jeg syns er mest morsomt av kritikerne er jo det at mange er i slekt hos oss i dmokratene, Det var da jaggu et demokratisk innslag.. for det er opent og plass for flere som ønsker nye Kommunale tanker velkommen hos oss...Til kopimester Atle sogli som er så sjalu på vårt syn på pressefrihet at han kopierte nesten hele innlegget i søra... For det første så har vi invandrere i partiet og i mitt hjem, dessuten har jeg selv vert innvandrer til annet land så jeg har en viss peiling på omvendt rasisme som gir meg en betryggende overbevisning om at Demokratenes innvandringspolitikk er meget mere gjennomtenkt en hva Normen hos dine er.Jeg møtte en gang en afro amerikaner med knall blå øyne i Usa. han var fra georgia og øynene skyltes en slave godseiers lyst på hans bestemor som var av besetningen på gården.jeg spurte han om rasisme og han svarte: I sør kaller de meg nigger på gata, men jeg kan godt komme hjem til dem på middag samme kvelden. I Nord kaller ingen meg nigger men jeg aner heller ikke hvordan det ser ut i deres hjem. segregering og bygdesladder skaper mere rassisme en krasse ord i offentlige rom. ellers er det godt å se at vi har for å mot i dalen. vi vil så godt vi kan informere fremover om hva vi ønsker å tilby. å jeg tror kanskje at noen bør lese vårt program i stedet for å tro rykter om oss. Vi er helt klart et parti som ønsker å hjelpe de som kommer utenfor den røde menneskeskapte tråden i sammfunnet slik at alle får oppleve like rettigheter uavhengig av tilhørighet. ellers er jeg dessverre altfor sjelden inn på Orkanger vel sine sider så dere får ha meg unnskylt om jeg svarer litt trekt.Blir noen utolmodig eller har en sak på hjertet er det bare å ta kontakt med oss så ser vi hva vi kan gjøre for å skape ett rettferdig og trykt sammhold i regionen Mvh Binga

Fint for Demokratene! 09.03.2011 13:16
Fint at Asphjell sprenger Arbeiderpartiet midt i to! Arbeiderpartiet bruker mere energi på å ta avstand fra sin egen stortingsrepresentant, enn å komme opp med en god lokalpolitikk. Og når unge Songli ikke har annet å komme med en å drøvtygge gammelt "nytt" fra 1980-tallet så ser det jo riktig bra ut! ErikP

Demokratene = fremmedfiendlig 05.03.2011 14:50
Dette skriver Demokratene om innvandring på sine sider "Masseinnvandring til vestlige land vil i verste fall medføre at europeere blir i mindretall i eget land. Våre liberale verdier, blant annet respekten for menneskerettigheter og vår kristne kulturarv, er truet dersom vi aksepterer en muslimsk masseinnvandring til Norge" Så politikken til Demokratene kan best kalles som grumestemørkebrun. Atle Sognli

Verste som kan skje? 04.03.2011 17:23
Nå har jo europeerne en flere århundres historie på å la seg stelle av æææææ innvandrere som du kaller det. Har du ikke lært historien din Gerd? Vet du ikke hva som ligger i begrepet British Empire? Nei det derre var et dårlig argument. Dessuten er Demokratene ganske beskjedne, de stiller bare tolv representanter, altså ikke nok til å få flertall i Kommunestyret, selv om ALLE velgerne skulle stemme på dem! Hadde alle vært SÅ beskjedne!

Gerd Nordli 04.03.2011 22:21
Må si at jeg er mere opptatt av hva som skjer i samfunnet nå,og mye av det jeg ser av holdninger blant mange,skremmer meg.Dessuten synes jeg det har vært ok om flere har stått fram med fullt navn på denne siden.

Holdninger? 05.03.2011 14:31
Med den innvandringspolitikken som har vært ført, har dset praktisk talt vært en eneste lang skole fra myndighetenes side, på hvordan de skal drive oss nordmenn inn i rasismen. Du er klar over at vanlige folk som møter NAVet i sdin hverdag opplever å ikke få det de har rett på, og ikke få hjelp til å få det de har rett på, mens det lander folk på flyplassene som skal ha fri rett til de goder min oldefar, bestefar og far skapte? Jeg synes faktisk vi klarer oss godt jeg og er stolt av hvor rettferdige og innkluderende nordmenn er!

GNordli 02.03.2011 23:32
Håper og tror at innbyggerne i Orkdal er såpass fornuftige at de vender dette mørkeblå partiet ryggen. Og til deg EP,vet jeg at du som meg, har levd en stund.Jobber med mange flotte innvandrere,og vet at uten disse stopper Norge og verden.Se bare på lille Orkanger,her driver de flotte restauranter,jobber i helsevesenet og tar jobber som bortskjemte nordmenn ikke vil ha.Ser forresten at den eldste på lista er født i 1940,håper derfor at han holder seg så frisk at han slipper å havne på sykehjem.Ellers kan han kanskje risikere å bli pleid av en innvandrer.Det må jo være det verste som kan skje med en som stemmer på Demokraterne.

Dynastiet 02.03.2011 21:48
Lista ser jo ut som et forsøk på å skape et aldri så lite politisk familie-dynasti!

Dæffen! 02.03.2011 21:25
Det var ei Ung liste! Bare 3 av tolv er født før 1969.... Demokratenes liste er da et godt alternativ det, framfor mye av det andre, som vi SLETT IKKE VIL HA! Rett standpunkt i Hallsaken og Idrettsparken og.... ErikP

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse