Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Enstemmig Orkdal Ap: Kommunen bygger ikke hall på Follo

Follo3.jpg

Orkdal Arbeiderparti står fast på at Orkdal kommune ikke skal bruke penger på idrettshall på Follo. Et enstemmig styre fastslo dette mandag kveld.
APs stortingsrepresentant/idrettskretsleder Jorodd Asphjell jobber som kjent for at kommunen skal bidra til hall på Follo - i konkurranse med Orklahallen.

ST varslet fredag at det er uro i Arbeiderpartiet om hallsaken. Bakgrunnen var Jorodd Asphjells utspill og det at Steinar Røhme kalte gruppeleder Berit Solem arrogant i ST.

Røhme er varamedlem til styret i Orkla Arbeiderlag på Fannrem. Han har ikke vært aktiv i lokalpolitikken på mange år.

Alle lokallagene  - også Orkla/Fannrem - er med i styret. Ifølge Orkdal Arbeiderpartis hjemmeside støttet partiet enstemmig Berit Solem i følgende uttalelse:

"For meg er det ikke naturlig at kommunen går inn med penger. Vi har brukt ti millioner kroner på å kjøpe idrettsbygget. Det er Orklahallen som er kommunens naturlige satsingsområde når det gjelder hall."

Det var denne uttalelsen Asphjell kritiserte og Røhme kalte arrogant.

Styret i Orkdal Ap viser også til at partiet har programfestet følgende:

* Ap skal styrke arbeidet med å utvikle Idrettsparken, Orklahallen, Gammelosen og Knyken.

* Ny bane 3 skal bygges i tilknytning til Orklahallen.

I dagens ST retter for øvrig OIFs håndballeder Øyvind Togstad alvorlig kritikk mot Jorodd Asphjell for rolleblanding og forskjellsbehandling.

Ved siste valg spilte Asphjell både Orkdal Ap og OIF ut over sidelinja da han skaffet Orkdal IL eksklusive inntekter fra Arbeiderpartiets valgkamparrangement i Orklahallen.

Asphjell vil ikke kommentere kritikken i avisa, men ber om et åpent møte med OIF.

I så fall kan alle medlemmer få spørre idrettskretslederen/stortingsrepresentanten om blant annet:

* pengebruken i Knyken.
* prioriteringa av tribune på Orkdalsbanken stadion foran Idrettsparken
* arbeidet for å flytte bane 3 til Follo
* bruken av spillemidler blant annet til det såkalte friidrettselementet på Fannremsmoen mens friidrettsbanen i sentralidrettsanlegget gror ned av ugras.

 

 

Publisert 01.03.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

oif oif oif 02.03.2011 19:19
Fossbakks passivitet i dagens lokalavis fastslår Asphjells kolossale makt både i OIL,ORKLA FK, ORKDAL IDRETTSRÅD og SØR-TRØNDELAG IDRETTSKRETS. Her er hemmeligholdelse punkt 1 på agendaen. Det skapes usikkerhet og splid, nå som tidligere. Ikke rart folket i OIF er frustrerte og provoserte. Denne onde sirkelen av uvisshet og ensidig forfordelig kan bare ende opp i mere bråk, splid og krangel.

OIFere 02.03.2011 00:42
Alle punktene Kringstad har ramset opp er til skrekk og advarsel for de som er imot hovedpersonen og hans medsammensvorne. Alle 4 punktene er til det beste for hovedpersonens eget idrettslag, og til det værste for OIF. Egotrippen splitta istykker Orkla,og fikk Orkdal AP til å skjelve, ja nesten slå sprekker. Det blir heldigvis ikke like enkelt å destruere idrettsparken og OIF.

Føringer 01.03.2011 23:46
Når et politisk parti,et idrettslag eller En arbeisplass legger føringer/politkk er det for at ansatte,deltagere og frivillige skal vite hva de støtter. Selfølgelig følger AP sin politik. Fordelen med å ha et parti og ikke en syforening til å lede. FØRINGER! bruk det for eller mot.

åpen 01.03.2011 22:20
Åpent møte anbefales ikke. Redd det kan føre til handgemeng.

Svend Åge Sæther 01.03.2011 20:30
Litt idrett og litt sykehus. Det er på sin plass med den kritikken som har kommet nå og jeg er enig i at Jorodd bør bruke krefter på å snakke om idrett i Orkdal kommune og ikke bare til fordel for OIL. Det blir for enkelt å sitte å vente på invitasjon fra andre lag og foreninger enn Orkdal IL. Jorodd er en person som vet å trekke i de tråder han kan, og vil han representerer flere enn OIL, så er det bare å flagge dette og komme på banen til kommunens beste. Så litt sykehus. Det er skremmende lite å se i media om hva som er utrettet på det feltet fra Jorodd sin side. Her sitter han i komiteen som kan påvirke det meste innen helse, Jeg er bekymret for sykehuset vårt og har forsøkt å signalisere dette flere ganger til vår stortingsrepresentant. I det siste folkemøte om Orkdal sykehus hentet han kun underskrifter som skulle bringes ned til Stortinget. Jeg savnet et saftig innlegg og velvalgte ord til fordel for føden, akutten og sykehuset vårt. Det var god anledning til å forsøke å påvirke representanter fra ledelsen i Trondheim som stilte med mange personer. Ingen ting ble sagt fra kommunes representant på Stortinget. Kanskje vet han at slaget er tapt, slik direktør Kvernmo kanskje gjør det. Man har jo i lang tid laget et inntrykk i media om at kvaliteten på tilbudene er for dårlige i Orkdal. Blir dette gjentatt mange nok ganger blir det vel til slutt en sannhet dessverre.

Partidisiplin? 01.03.2011 16:35
Før i tida fantes det. Når en stortingsrepresentant hadd domma sæ skjekkelig ut, vart hain kaiullt heim med tog og buss, og mått stå te rette i lokallaget sitt. For da va det orden og disiplin, og det straffa sæ å gjør sæ udus med lokallaget sett, bl.a. vart ingen nominert på nytt, om dæm mesta støtten fra lokallaget. Desverre ha DNA rotna på rot sjer det ut te, og partiet e overtatt av A- B- og C-kjendisa som bærre e opptatt av UTSPELL og som gi faen i at det e SOLOutspell. Det sies at Arbeiderpartiet e ferdig og heill på å daue ut på Facebook i dag. Orkdal Arbeiderparti, vis at spådomman ikke stemme og at dokk fortsatt HAR en rolle å spell. Kaill inn Asphjell på teppet og nekt'n å heill på slik! ErikP

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse