Besøkstall

120 674 denne måneden

16 463 279 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Parkering og hærverk i Gammelosen

Gosen_juli08_009_2.jpgOrkdal kommune sier ja til å utvide parkeringa ved nordenden av Gammelosen. Kommunen har bedt Orkanger Vel rydde skog og kratt på det aktuelle stedet inn mot Terna-eiendommen først.  Velforeninga skrev til kommunen i sommer fordi mange badegjester måtte parkere langs Havneveien. Det førte til farlige situasjoner med blanding av gående og tungtrafikk. 

Orkanger Vel har nå tatt kontakt med folk som kan rydde tomta for trær mot at de får ta ut det trevirket som egner seg som ved. Når ryddejobben er gjort, vil kommunen sørge for å planere og gruse slik at parkeringsplassen blir mye større til neste badesesong.

Orkanger Vel har også skrevet brev om hærverk på kommunens lysarmaturer i Gammelosen. Syv lys har vært ødelagt siden i fjor sommer. I tillegg er ei lysmast skjøvet helt ut av stilling.

I brevet skriver Orkanger Vel at vi er kjent med at armaturene er svært dyre å reparere. Vi håper likevel kommune tar denne investeringen nå, så slipper vi at turstien blir delvis mørklagt også kommende vinter.

Orkanger Vel ber kommunen vurdere en mer solid type lys, gjerne med gitter eller strekkjern som beskytter pærene.

Vi håper at alle som ser hærverk eller kjenner navnet på vandaler, varsler politiet.

 

 

Publisert 18.10.2008


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse