Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Tapasen utvider: Solstudio ut - mat og drikke inn

1807_8.jpg

Restauranten Hjørnet cafe & tapas blir mer enn tre ganger så stor. Solstudioet i Hjørnet-gården flytter ut og tapasen flytter inn. 35 sitteplasser blir til godt over hundre når Rafael Blanco Suarez snart slår hull i veggen.

- Jeg håper å åpne den nye delen av restauranten i april, sier Rafael, som satser i Orkanger sentrum selv om det er tungt å drive.

Galleriet gikk nettopp konkurs etter drøyt to års drift, og trass i Rafael_2.jpgmange trofaste kunder.

Rafael på Tapasen har bestemt seg for å leie når solstudioet i nabolokalet forsvinner denne uka. Tapasen tar over leiekontrakten. De to lokalene kobles sammen.

- Vi har 35 sitteplasser i dag. Det er altfor lite til å få julebord og andre større arrengement. Etter utvidelsen vil jeg tro vi til sammen får mellom 130 og 150 sitteplasser, sier Rafael Blanco Suarez.

Han håper å gjøre den utvidede restauranten til et populært treffsted for voksne mennesker. Hovedsatsinga blir mat som før, men planen er å lage en større bar med godt utvalg, egen bartender og musikk for et modent publikum.

- Om sommeren har vi bra besøk, men vinteren før og etter jul er vanskelig på Orkanger. Da er det lite folk som går ut i sentrum. Men jeg skal prøve, sier Rafael.

 

Publisert 07.02.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

siv 08.02.2011 13:56
Kjempe god mat og trivelig betjening. Plassen er verdt å besøke =)

Stein Gjersvoll 08.02.2011 09:57
Enig med Asbjørn.

Asbjørn T. Heggdal 07.02.2011 23:57
Flott at Rafael på Tapasen satser. Vi trenger en slik plass i sentrum vi som begynner å bli voksne. Og man behøver ikke å rane sparegrisen sin for nødvendigvis å smelle i seg fem øll for å gå ut. En kopp kaffe eller en god Cappuccino og kanskje en liten matbit i ny og ne gjør ikke så stort innhugg i budsjettet. Et laid back miljø, litt sosialt samvær med kanskje nye impulser og hyggelig betjening får du på kjøpet.

utfløtter 07.02.2011 22:11
Dette var da positivt.Er alltid innom der når jeg er på disse hjemtrakter, og jeg må si at bedre tapas har jeg sjelden spist.Alle tiders service yter dere også.Lykke til med fortsetningen.

Atle Olav Sognli 07.02.2011 20:40
Kjempenyhet. Glær mæ :D

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse